Sfaturi de formulare

Utilizatorii sunt încurajaţi să formuleze întrebări scurte și la obiect.

Utilizatorilor li se recomandă să nu dea multe detalii în situaţii sensibile sau referitoare la un litigiu iminent sau pendinte, pentru a nu se prejudicia confidenţialitatea cazului. Este important să se rețină faptul că, uneori, un avocat, oponent pe dosarul în cauză, poate citi întrebarea plasată pe yAvo şi, astfel, poate înţelege aspectele vulnerabile din dosar.

Platforma yAvo poate modera (redacta) întrebările utilizatorilor, pentru ca acestea să fie mai bine înţelese de către jurişti.

Juriştii sunt încurajați să dea răspunsuri relevante, politicoase şi prompte. Răspunsurile juriștilor pot fi apreciate de către utilizatori. Vor fi preferate răspunsurile laconice și personalizate, celor formale și șablonizate.

Platforma yAvo nu intervine în conţinutul răspunsurilor juriştilor, nu verifică şi nu validează răspunsurile, chiar dacă acestea sunt sau pot fi incomplete sau greşite.

Platforma yAvo poate bloca sau întrerupe orice utilizare a platformei yAvo în alte scopuri decât scopurile declarate ale acesteia. Orice comunicări sau imagini nepoliticoase sau indecente, ca și postările de text sau imagine considerate irelevante, vor fi şterse de pe platforma yAvo, fără notificare prealabilă.