Accident rutier

25 martie 2018 30

Am fost lovit din spate de o masi de taxi. La venirea politiei s-a constatat vinovatia lui si am plecat la sediul politiei pentru perfectarea actelor. La medicul-narcolog s-a contatat ca conducatorul taxiului era beat 0,32. Politistul ne-a dat la ambii declaratia pe care trebuia sa o completam, insa soferul beat a fugit de la politie. A trecut deja o luna si nu pot obtine documentele de la politie pentru a le prezenta la compania de asigurare. Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac si care sunt riscurile de mai departe?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Arsen Saruhanean
  • Student
  • Dreptul penal

Bună ziua!
Dvs. trebuie să adresați la Inspectoratul național de patrulare (lîngă Gara Feroviara Chisinau) - Tel: (+373 22) 223-059;
(+373 22) 255-481, fiindcă ei după marca, numerele autovehicului sau cu ajutorul camerelor de supraveghere vor găsi vinovatul accidentului rutier.
Oricum șoferul de taxi, care a fost vinovat de... mai detaliat acest accident rutier trebuie să completeze Declarația despre contravenția săvîrșită. Dar pentru faptul că s-a costatat la medic-narcolog că a fost beat și pentru eschivarea de răspundere a fugit pentru a nu da Declarații, trebuie să fie sancționat.

26 martie 2018