Achitarea datoriei la credit după judecată

1 august 2021 150

Bună ziua. În octombrie 2019 am fost dată în judecata de către creditor. În hotărâre a fost indicată suma pe care trebuie să o achit și ne-am înțeles cu reprezentatul firmei de creditare să achit o suma de bani lunar. Am achitat cu regularitate până în ianuarie 2021, dar au apărut probleme și de atunci nu am mai achitat.
Zilele acestea un executor mi-a blocat cardul de salariu și mi-a pus mașina sub sechestru. Acesta mi-a dat copia hotărârii din 2019 și cere să achit fix aceeași sumă care a fost doi ani în urmă, dar eu am achitat în tot acest timp. Unde sunt banii achitați? Din câte știu eu, dacă s-a ajuns la judecată, suma nu mai crește și nu mai sunt penalități. Ce pot face în acest caz? Mersi mult.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii

Buna d-na Eugenia, eu vă propun să vă deplasați la creditorii de 2 ani și să faceți acte de verificare, une v-a indicat cînd ați luat creditul, cît ați achitat și cu cînt ați rămas dator, verificați dacă creditorul a apelat la judecată. DVS subteți corect, că în judecată s-a... mai detaliat stabilit suma pentru achitare, ea mai mult nu poate fi majorată.

1 august 2021