Apartament in Ipoteca

4 decembrie 2017 67

Salut! De vreo 5 luni am luat un apartament cu 2 camere intr-un complex, iar intrebarea mea este: pot sa ma refuz de acest apartament? De ce?
1. Am gasit un apartament respectiv 44,000€ cu 2 odai.
2. Mi-au facut o publicitate pe loc in ziua cind m-am apropiat sa iau o privire la apartamente, ce din cite am vazut nu coincide definitiv.
3. Trebuie sa fac reparatie de fiecare data cind ploua, fiindca in subsol se face umed si de la asta umezeala asta apare la mine pe pereti, pe podea.
Mai in scurt este foarte mult pentru o descriere. Deci, cum am spus, vreau sa stiu daca-l pot returna. Eu l-am luat pe 7 ani, dar am 5 luni pentru asta sunt multumit.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

Jurist comments 1

Download discussion
Călin Bobeică
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Dreptul imobiliar
  • Contravenţii rutiere

In cazul aparitiilor viciilor , sau a faptului ca nu a-ti cunoscut despre viciile date la procurarea apartamentului duce ca efect la nulitatea contractului de vinzare-cumparare si incasarea sumei achitate , insa sunt foarte multe aspecte importante care urmeaza sa fie cunoscute din contractul de vinzare-cumparare , or conform contractelor... mai detaliat - tip , este mentionat expres ca nu aveti oarecare pretentii fata de bunul imobil si ca a-ti primit bunul in starea corespunzatoare . Totodata vinzatorul a declarat ca nu sunt vicii ascunse si bunul corespunde cerintelor si starii mentionate in contract.
Un raspuns mai detaliat v-as putea oferi daca puteti prezenta probele pe care va bazati si contractul propriu -zis , pentru o consultatie efectiva (gratuita )
;)

5 decembrie 2017