Bloc nou, dar fara gaz

21 noiembrie 2019 17

Buna ziua. Am cumparat recent un apartament in bloc nou dat in exploatare (asa zice compania de constructie), dar blocul nu e conectat la reteaua de gaz. Deja asteptam mai mult de 8 luni ca sa fie conectat blocul la gaz. Agentia pentru Supraveghere tenihica nu a acceptat blocul dat si acum compania de constructia se judeca cu ei. Ce putem facem noi (locatarii)?. Unde sa ne adresam? Am achiat multi bani pentru apartament si nu putem locui acolo. Mersi.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Silviu Potîrniche
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil

Bine ai venit pe yAvo!
•••
Trebuie sa contractati un avocat, pentru ca este imposibil sa obtineti solutii exacte si depline printr-un simplu raspuns aici.
Eventual, poate fi urmata strategia desfiintarii contractului.
Dar sunt mai multe necunoscute si intrebari. De exemplu: nu ati vazut, cind ati procurat, ca nu era conectat la reteaua de... mai detaliat alimentare cu gaze? Sau ati investit la o etapa mai timpurie? Ce culpa are constructorul fata de neconectarea la reteaua de gaz de catre furnizor? Trebuie examinate si detalii din acel litigiu.

Acum, pe aceasta platforma, puteti obtine si consultatii juridice cu plata. Puteti adrea intrebarea prin completarea formularului respectiv.
Daca aveti nevoie, puteti sa ma contactati si la adresa de email office.potirniche@yahoo.com

21 noiembrie 2019