Care este soluția?

9 noiembrie 2018 25

Am fost agresată în strada, au fost constatate leziuni neînsemnate. Apoi am urmat un tratament în spital și ulterior agentul constatator trebuia după externarea mea sa efectueze o expertiza suplimentara. El însă nu a facut-o, ci a închis cazul. Acum la cererea mea nu pot efectua aceasta expertiza suplimentara la centrul de medicina legala Korolenco, deoarece mi se cere fisa medicala în original, care se eliberează doar organelor competente, dar nu persoanelor fizice. Cum sa procedez? Eu personal nu o pot face, agentul constatator a închis cazul.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Andrei Domenco
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Contravenţii rutiere
  • Dreptul imobiliar

Bună ziua,

Pentru a vă putea da un răspuns corect explicați corectitudinea ultimei freaz precum că agentul a închis cazul adică dacă informația este întradevăr plauzibilă.

În cazul în care a fost deschis un proces penal unde s-a constat leziunile dvs corporale, persoana care se face vinovata de comiterea infracțiunii or contravenției,... mai detaliat dvs puteți să vă adresați î judecată pentru a solicita încasarea prejudiciului moral și material, cel material confirmândul prin anexarea la cerere a tuturor bonurilor care confirmă cheltuielile pentru tratamentul ce l-ați urmat în urma cauzării leziunilor corporale.

Prin urmare, luați legătura cu agentul constatator și interesațivă de soarta dosarului pentru a vedea la ce etapă se află sau cei însăși cu soarta lui pentru a putea inica următorii pași.

În caz că vă apar întrebări contactați-mă la nr 068621067.

ps. dvs puteți solicita la korolenko efectuare unei expertize care este contra plata deja. Despre expertiza care vorbiți dvs aceasta se solicită obligatoriu de către organele ed drept atunci când au loc astfel de contravenții/infracțiuni la cerere agentului și care nu se efectuează din contul dvs.

10 noiembrie 2018