Caz nefericit de deces si acuzatii nefondate

18 septembrie 2019 38

Cu 12 ani in urma am programat curatarea fantanii si a fost chemat un mester in domeniu si niste persoane la ajutor. Nu stia nimeni care e starea inautrul fantanii. Mesterul a intrat in fantana intr-un cos legat cu funia si cand a ajuns la mijlocul fantanii, a cazut. Tot atunci un alt barbat, fara sa spuna cuiva ce vrea sa faca, a intrat rapid in fantana sa vada ce a patit mesterul si dupa un minut a lesinat si el. A fost chemata salvarea si salvatori, care i-au scos pe cei doi care, din pacate, erau deja decedati. A fost si politia si cei de la protectia mediului, au fost luate probe la expertiza din fantana si in final s-a constatat ca acolo era bioxid de carbon, gaze acumulate, fara pic de oxigen. Politia a declarat caz nefericit.
Al doilea barbat care intrase in fantana era cumnatul sotului meu, adica barbatul surorii lui. De atunci sora sotului si copiii acesteia ne acuza permanent ca noi l-am omorit pe barbatul ei. Cum sa scapam de aceste acuzatii grave, pentru ca ne streseaza psihologic, aducand astfel de acuzatii asupra mea si a sotului, ne ameninta cu judecata, zicandu-i permanent ca sotul meu trebuia sa intre acolo, nu sotul ei. Dar nimeni nu l-a impus sa intre. Sunt si martori in acest caz. Va rog daca puteti sami dati vreo recomandate sau sfat. Multumesc!

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Andrei Domenco
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Contravenţii rutiere
  • Dreptul imobiliar

Bună ziua,

Această situație nu ține de domeniul juridic pentru a vă putea cumva ajuta dat fiind faptul că organul de urmărire penală a constatat că nu există vreo infracțiune pentru ai incrimina cuiva vinovăția.

Această situația ține mai mult de morală personalității care în opinia ei consideră anumite circumstanțe ...

Dvs ați... mai detaliat putea să vă adresați la poliție cu o plângere pentru lezarea onoarei și demnității voastre, pentru cuvintele cu atac la persoane ș.a iar ulterior organuld e polișie dacă constattă aceste fapte îi va aplica o amendă contravențională.

19 septembrie 2019