Completare la întrebarea despre servicii prestate fără contract

26 octombrie 2018 33

P.P.S. Firma mai spune că acea foaie simplă cu semnăturile locatarilor era "anexa" contractului, pe care la colectarea semnăturilor, repet, nu l-au prezentat. Şi, apropo, la insistenţa mea, mi l-au expediat prin Viber abia acum. Şi cel mai interesant e că părţile acordului sunt firma şi un locatar, care "reprezintă" interesele celorlalţi locatari. Bănuiesc că a fost "împuternicit" în cadrul unei "adunări", al cărei proces-verbal este indicat în contract drept anexă, împreună cu semnăturile locatarilor.

Comentariile juriștilor 2

Descărcaţi discuția
Silviu Potîrniche
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil

Daca incheierea contractului a fost aprobata de adunarea generala a locatarilor, conform legii, atunci acel contract este valabil si obligatoriu pentru toti locatarii, fara a fi necesar sa il semneze fiecare in parte, ci doar presedintele asociatiei sau persoana imputernicita de adunare.

27 octombrie 2018

Adică nu mai contează că blocul se află în gestiunea ÎMGFL şi contractul trebuia semnat cu şeful acesteia, cum aţi scris în precedentul răspuns? Şi când vorbiţi de adunarea generala a locatarilor, aveţi în vedere asociaţia de coproprietari în condominiu? Pt că repet: în cazul meu nu există aşa ceva,... mai detaliat blocul este gestionat de ÎMGFL.

30 octombrie 2018