Contract cu Moldtelecom reziliat din numele meu

9 aprilie 2018 27

Sunt in divort din 2016, partajarea averii n-a fost facuta. Intorcandu-ma de dupa hotare, am depistat ca din numele meu a fost sistat contractul cu Moldtelecomul. La intrebarea de ce s-a facut asta, chipurile fosta sotie a rugat si au intrat in situatie. Cat de legitim a fost asta, fiind in divort si contractul e pe numele meu. Pe cine sa dau in judecata? Si as vrea sa cer pedepsirea persoanelor in cauza si de asemenea despagubire financiara de la Moldtelecom. De ce suma ar putea merge vorba si realitatea castigarii cauzei?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Andrei Domenco
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Contravenţii rutiere
  • Dreptul imobiliar

Bună ziua,

Scrieți prealabil o cerere către Moldtelecom unde indicați în conținut că ați avut un contrac încheiat cu aceștia care a fost reziliat abuziv, fără nici un drept deoarece din moment ce părțile și-au dat acordul valabil la participarea lor în cadrul unui anumit raport juridic, acestea sunt obligate reciproc... mai detaliat să își execute obligațiile asumate valabil, totodată, acesta paote fi rezolvit doar în unul din cazurile prevăzute de lege or prin acordul părților, acord la care nu ați dat consimțământul.

Ulterior, după ce veți primi un răspuns veți avea posibilitatea să vă adresați cu o cerere de chemare în jduecată dacă răspunsul acestora nu va satisfăcut având posibilitatea de a cere atât despăgubiri cât și plata cheluielilor de judecată.

17 aprilie 2018