Contract de prestari servicii

5 iulie 2018 25

Bună! Pe data de 26 aprilie am încheiat un contract de prestări servicii cu o firma de construcții. Inițial am achitat 60% din suma totala, după care iar am mai achitat o suma buna de bani. De la data încheierii contractului si pana in prezent au fost efectuate doar cateva lucrări, dar si acelea făcute de mântuială. Banii au fost achitați peste 80%, însă obligațiile asa si nu au fost îndeplinite. Ce pot sa fac? In contract este specificat ca lucrările vor fi finisate in maxim 2 luni de la data încheierii contractului.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Vitalie Onofrei
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul imobiliar
  • Dreptul afacerilor
  • Contravenţii rutiere
  • Alte domenii

Bună ziua,
În acest caz, dacă persoanele responsabile nu au executat în timp sau calitativ o obligațiile, sunteți în drept să cereți conformarea la calitatea solicitată prin contract cu numirea unui nou termen final pentru executare, contrar sunteți în drept să solicitați rezilierea cu restituirea banilor cît și compensarea unor eventuale... mai detaliat prejudicii.
Urmează a fi studiat contractul pentru a oferi soluții mai clare, cele menționate se includ la situația generală.
Contractul poate prevede penalități pentru executare necalitativă sau peste termen prestabilit.
Totodată, această situație se include și pe latura ce ține de respectarea drepturilor consumatorului, care deasemenea include condiții în acest sens.
Sigur după necesitate este posibil de a furniza și baza legală la acest capitol.

În caz că solicitarea amiabilă nu este acceptată, sunteți în drept de a acționa în judecată.

6 iulie 2018