Credit neachitat

1 noiembrie 2018 102

Am un credit de la o companie de microfinantare si nu am achitat 3 luni. Ma suna si imi spun permanent ca voi fi dat in judecata si mi se va face dosar pe escrocherie nu pot gasi toata suma care mi-au calculat-o si mi-au spus ca vor pleca la parinti sa ia ceea ce va acoperi suma sau casa. Au dreptul sa puna sechestru pe proprietatea parintilor daca eu sunt inregistrat in casa lor?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Vitalie Onofrei
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul imobiliar
  • Dreptul afacerilor
  • Contravenţii rutiere
  • Alte domenii

Buna ziua,
Cele sus menționate sunt totalmente ilegale, dar și imposibilil de a fi executate, încearcă să vă sperie.
dosar escrocherie - atît timp cît la etapa de obținere a sumei de la companie, nu au fost întreprinse careva acțiuni de a amăgi compania sau a prezenta acte false, nu poate fi... mai detaliat vorba de escrocherie.
Cît ține de bunurile părinților, părinții nu poară răspundere pentru datoriile d-stră, astfel, în caz că mi încearcă asemenea scheme, denunțați la poliției compania în cauză.

Cît ține de datorie, toate problemele o să le aveți doar d-stră, astfel, dacă se adresează în instanță, o să aveți cheltuieli suplimentare, plus, ulterior prin transmitere la executare silită, pot fi aplicate interdicții și sechestre pe bunri, acte, cît și pînă la interzicerea părăsirii țării plus majorarea cheltuielilor prin plata taxelor către executor judecătoresc.

Cel mai bine, colaborați cu ei, și întocmiți un nou grafic de achitare, poate o să aveți succes.

1 noiembrie 2018