Credit neachitat la timp

23 octombrie 2020 142

Am luat un credit de 3.500 lei, am ahitat prima rata restul, dar din motiv ca am ramas fara serviciu, nu am putut achita. Au trecut 8 luni. M-au telefonat creditorii si mi-au spus ca am de achitat 43.000 lei, iar daca vreau sa mi se reduca aceasta suma, trebuie sa achit pana in seara 10.000. Daca nu, o sa fiu data in judecata si risc sa fac puscarie sau sa puna sechestru pe bunurile parintilor. Ce sa fac? Eu am trei copii minori si nu m-am angajat inca.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Artur Lozovoi
  • Jurisconsult
  • Dreptul afacerilor

Buna ziua Ana,

În așa caz Dvs aveți nevoie de o asistență juridică calificată pentru a vă apăra de creditorii de rea-credință. Organizațiile de Microfinanțare comit abuzuri împotriva clienților săi și calculează ilegal sume enorme care ulterilor le solicită de la debitori. Trebuie să cunoașteți că legea vă protejează și în... mai detaliat judecată o să vă puteți apăra drepturile și să reduceți datoria la o sumă adecvată.

În ceea ce ține de pușcărie - este o aberație, ei doar vă sperie, așa ceva nu e posibil. Sechestru pe bunurile parintilor la fel nu este posibil.

24 octombrie 2020