Credite pe care in curand nu le voi putea achita

23 ianuarie 2021 36

Buna ziua. Din cauza carantinei am pierdut al doilea serviciu care imi aducea un venit bun. Acum am datorii uriase la 10 companii de creditare, in total in jur de 320.000 de lei. Inca nu am restante la niciunul din credite, dar nu stiu ce sa fac. Nu mai pot achita ratele. Vreau sa plec peste hotare, dar salariul va fi peste o luna si am sa intru in intarziere. Intrebarea mea este cum as putea face ca sa lucrez si sa inchid cate unul pe luna si sa las la celelalte sa creasca penalitatile? Sau cum sa fac, fiindca nici nu imi va ajunge salariul de peste hotare ca sa achit toate ratele lunare? Nu stiu cum sa procedez.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii

Buna dl. Sergiu, ai rîdicat un șir de întrebări, cum să procedezi. Dacă ai ocazie să pleci după hotare, v-a fi o,kei, dar creditele sînt multe. O să treacă o lună, două, poate și trei, crditorii o să înceapă să te caute, o să-ți trimită scrisori pe acasă. Eu vreau... mai detaliat de o datră să nu nimerești în panică, creditorii o să încearcă să te amenințe cu închisoare. De o dată eu vreau să-ți atenționez pentru credite închisoare nu este, să nu asculți ” stimații avocați
”e o chestie civilă, creditorii o să te acosteze în istanță cu o cerere de chemare în judecată pentru a incasa datoriile. Dacă n-ai să fii în țară, nu-i problema principală, fiindcă o să fie pronunțată o hotărîre de incasare, care se v-a duce la executor, executoirul o să te caute, o să caute de ce bunuri dispui. Dacă o să mai fii în țară, să faci o vizită executorului, dacă vei fi plecat, o să ai coordinatele lui, a să faci legătură. Executorul trebue să-ți trimată bonul de achitare de la bancă, unde o să trebyuiască să transferi sumele de bani, cum o să fie achitarea, tu poți să mă suni pe viber 0688669950 și noi v-om discuta mai amănunțit.

24 ianuarie 2021