Cum sa-mi pastrez locul de parcare subterana?

23 iunie 2018 11

Buna ziua! Stimati juristi, rog frumos sa ma ajutati in problema mea. Sub blocul locativ am loc de parcare subteran, este cumparat de la firma de constructie a blocului si este inregistrat la cadastru ca prorpietate a mea. Cand masina mea este parcata, fara sa vreau blochez intrarea-iesirea a doi vecini de parcare. Ei au dat in judecata firma de constructii ca sa anuleze locul meu de parcare si sa fie folosit ca drum de iesire pentru ei. Este posibil sa-mi ea locul de parcare in felul acesta? Cum eu as putea sa ma apar, cum trebuie sa procedez in asa caz? Va multumesc anticipat si astept de la dumneavoastra raspuns.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Vitalie Onofrei
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul imobiliar
  • Dreptul afacerilor
  • Contravenţii rutiere
  • Alte domenii

Bună ziua,
În caz că vecinii cîștiga cauza, este posibil să fie lichidat acel loc de parcare, doar că în acest caz, dacă ați procurat de la compania de construcție locul, și este înregistrat după d-stră, atunci urmează că compania să vă organizeze alt lok de parcare sau să vă... mai detaliat despăgubească.
Sigur, la moment consider binevenit să interveniți în cauză ce se examinează în instanță, și să vă înaintați pretenții proprii către cei 2 vecini că să vă păstrați locul, sau către companie pentru a vă despăgubi, eventual ar fi posibil de examinat posibilitatea încasării de penalități.
Totuși depinde de solicitările din acțiune deja înaintată. Ar fi bine să reacționați.
Sigur că cele sus menționate este o primă poziție, reieșind din informațiile preliminare.

25 iunie 2018