Cum sa procedez?

17 decembrie 2018 34

Salut! Activez intr-o organizatie de stat cu statut militar pe parcursul a 13 ani. De 4 ani la rand sunt injosit si discriminat de catre conducerea organizatiei. Am facut multiple adresari la serviciile de control ca: Securitatea interna, Serviciul protectie interna si anticoruptsie a Ministerului afacerilor interne. Nu au intervenit niciodata. Mi-a venit si raspuns in scris, precum ca incalcari sau abateri nu au fost depistate. Mai sunt si alte incalcari, cum ar fi: spalari de bani, abuz de serviciu si multe altele. Pot da mai multe detalii. Astept raspuns. Mersi anticipat.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Artur Lozovoi
  • Jurisconsult
  • Dreptul afacerilor

Bună ziua Igor,

Vă sugerez să depuneți o plângere la CNA și Procuratura Anticorupție în caz că sunteți martor la infracțiuni de spalare de bani, corupere, mită. Vor fi intreprinse măsuri operative învederea colectării probelor și întocmirea dosarelor penale în caz că se confirmă circumstanțele infracțiunilor de corupție.

Cu privire la... mai detaliat violența la serviciu, puteți să vă adresați cu o plângere la Inspectoratul de Stat al Muncii.

La fel vă sugerez să înregistrați actele de violență fizică/verbală pentru a avea dovada unor asemenea acțiuni. Aceasta poate fi util ca anexă la plângerile depuse.

Dacă aveți întrebări suplimentare vă sunt la dispoziție.

18 decembrie 2018