Debransarea de la reteaua de energie termica

2 august 2019 6

Buna ziua. Locuiesc la al cincilea etaj (ultimul), iarna trecuta am avut o temperatura foarte scazuta si am fost nevoit sa incalzesc apartamentul cu camin electric, dar achitam si energia electrica si energia termica furnizata de CET-X. Au fost trei chemari pentru rezolvarea problemei, la care ei spuneau ca totul e normal.
In primavara aceasta, am obtinut certificatul de permisiune de la Y-Gaz pentru instalarea cazanului de gaze pentru incalzirea apartamentului. Dupa ce au fost indeplinite toate conditiile cerute, sistemul de incalzire a fost instalat si dat in exploatare.
Am scris o cerere la CET-X pentru a fi deconectat de la serviciile lor si am primit o scrisoare cu acordul in schimbul indeplinirii catorva puncte:
1. Obtinerea conditiilor tehnice de la furnizor;
2. Acordul in scris al administratorului si tuturor locatarilor din acest bloc;
3. Efectuarea unui proiect pentru deconectare.
Am angajat o firma individuala pentru deconectarea caloriferilor fara a indeplini punctele 2 si 3, iar dupa aceasta printr-o cerere i-am instiintat de deconectare, am primit un raspuns ca nu aproba aceasta deconectare si ramane sa achit in continuare pentru incalzirea termica 100%.
Ce sa fac?