Dreptul de vot in cadrul condominiului

12 martie 2021 15

Ma intereseaza cum se voteaza intr-un condominiu? Votul variaza in functie de suprafata apartamentului sau este egal pentru toate apartamentele?

Comentariile juriștilor 3

Descărcaţi discuția
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii

Buna dl. Ion, dă să vedem ce spune decționarul explicativ ce înseamnă CONDOMINIU - adica administrația a unui teritoriu de către două sau de mai multe țări. Sigur este egal pentru toate apartamentele.

13 martie 2021

condominiu - complex unic de bunuri imobiliare, ce include terenul în hotarele stabilite şi blocurile (blocul) de locuinţe, alte obiecte imobiliare amplasate pe acesta, în care o parte, constituind locuinţele, încăperile cu altă destinaţie decît aceea de locuinţă, se află în proprietate privată, de stat sau municipală, iar restul... mai detaliat este proprietate comună indiviză. Intrebarea precedenta se refera la explicatia data a cuvintului condominiului. Scuzati daca mam exprimat incorect .

13 martie 2021

Din acest ascpect al cuvintului “condominiu” vreau sa stiu daca la adunari generale ale locatarilor faptul ca unul are metraj mai mult in apartament inseamna si faptul ca votul lui prevaleaza fata de un locatar cu spatiu al apartamentului mai mic ? sau voturi sunt egale?

13 martie 2021