Evidenta cazului de jaf

14 ianuarie 2018 23

Eu am fost atacata si jefuita pe data de 3 ian, am fost si am depus plângere la politie si mi s-a dat talon de instiitare referitor la cazul meu cu persoana si nr. de tel. care se ocupa de cazul meu si mi s-a spus ca pot sa sun sa verific cum se desfasoara ancheta. Am sunat-o pe data de 11 ian, m-am prezentat si cind am început sa-i explic de ce sun a spus ca nu se aude bine, mi-a închis, am revenit cu apel si deja era deconectat mobilul. Am sunat a doua zi pe data de 12 ian si a spus ca este ocupata si va reveni ea cu un sunet si pana acum nu a revenit. Intre timp eu am văzut persoana suspectata de jaf in regiune si vreau sa se ia masuri, sa patruleze mașina de politie si sa mi se prezinte intregistrarile camerelor de supraveghere din regiunea unde am fost jefuita. Cum sa procedez, unde sa scriu cerere? La inspectorat? Ce pot sa fac sa se urgenteze cazul si sa se ia masuri ca sa mă simt in siguranța?

Jurist comments 1

Download discussion
Andrei Domenco
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Contravenţii rutiere
  • Dreptul muncii

Bună ziua Ana,

Aveți tot dreptul să depuneți o cerere de accelerare a urmăririi penale la autoritatea din care face ofițerul sau procurorul care duce dosarul. Totodată puteți solicita in scris și informație cu privire la etapa de desfășurare a urmăriri penale.

În privința circumstanțelor vazute, cel mai bine ar fi... mai detaliat sa va apropiați la autoritatea în care se află cazul dvs și să comunicați cele văzute ofițerului sau procurorului ca fiind informație utilă desfășurării u.p.

15 ianuarie 2018