Executor judecatoresc

3 ianuarie 2019 52

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere catre executorul judecatoresc pentru prezentarea actelor de executare si un model de cerere de atragerea la raspundere disciplinara a executorului judecatoresc .
1. Nu am fost informata despre procedura de executare,
2. Blocarea contului salarial si extragerea a 100% a salariului – unica sursa de existenta a trei persoane dintre care 2 minori.
3.C omportamentul necorespunzator al executorului judecatoresc.
Ma poarta deja 2 saptamini de nas sau nu raspunde la telefon sau in oficiu nu este. Plus la toate intii mi-a blocat cardul dupa care peste 10 zile a expediat o solicitare la serviciu despre angajare si salariu. In solicitare era indicat documentul executoriu, beneficiarul si suma finala sunt legale aceste actiuni? Sunt date cu caracter personal? Am prezentat actele ca este unica sursa de venit ca am 2 copii la intretinere, si el mi-a zis sa scriu o cerere si sa-i aduc toate actele odata cu cererea. Vreau sa-l actionez si in judecata, am obosit de atita nereguli.
Ajutati-ma, va rog frumos, cum corect sa le scriu caci am obosit deja sa alerg din urma lui. A incercat singura sa scriu dar fiindca nu cunosc bine legea nu mi-a reusit. Va multumesc anticipat!

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Silviu Potîrniche
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil

Bine ai venit pe yAvo!
---
Nu exista un model prestabilit pentru aceste cereri.
Ar trebui sa va angajati un avocat care sa intocmeasca cererile respective, pentru ca este un volum relativ insemnat de munca, si care poate fi facut doar dupa ce sunt examinate toate circumstantele cauzei si toate actele de care... mai detaliat dispuneti.

Daca nu va permiteti, Dvs puteti sa indicati in Cerere toate argumentele asa cum le credeti Dvs de cuviinta.
Plingerea o adresati la Uniuniea Nationala a Executorilor Judecatoresti.

Suplimentar, puteti sa consultati Codul de Executare, aca doriti sa faceti trimitere la norme juridice (ceea ce nu este obligatoriu pentru Plingere) - gasiti Codul aici: http://lex.justice.md/md/336538/

4 ianuarie 2019