Executorul nu a suspendat executarea silită în privința unei persoane cu diagnostic grav, care a fost operată și nu a avut venituri suficiente

28 iunie 2024 3

Bună ziua. În luna mai verișoara mea a anunțat executorul judecătoresc că e internată la spital și urmează a fi operată. Este vorba despre o operație destul de serioasă, care necesită recuperare. Prin urmare, verișoara a avut cheltuieli mari, iar salariul nu era complet. Ea i-a prezentat executorului toate documentele care confirma circumstantele de mai sus. Cu toate acestea, executorul nu a suspendat executarea silita in privinta ei. Ce poate face verișoara în această situație?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii

Buna ziua d-na Natalia, DVS vă referiți la un caz concret, dar nu dispuneți de documente de confirmare, când executorul prelungește o tactică proastă, el are scopul să râdice banii de la cont, nu-l interesează problemele, care le are debitorul, ultimul e în drept să nu să se supună... mai detaliat cerințelor executorului. Trebuie de văzut circuymstanțele pentru asta eu vă propun să apelați la viberul meu de pe telefonul +37368669950 pentru a concretiza unele probleme și a discut mai detailiat.

29 iunie 2024