Functionar OSC a gresit numarul actului de inregistrare

10 septembrie 2019 20

Buna ziua. Pe data de 28.08.2019 am inregistrat casatoria. Peste cateva zile am fost telefonata de catre functionarul OSC care m-a informat ca dumnealui a gresit numarul actului de inregistrare. Dumnealui a zis ca va perfecta personal actele si le va aduce in Chisinau (precizez ca casatoria a fost inregistrata in raionul Causeni). Deja timp de o saptamana nu raspunde la telefon, dar mi-a scris un mesaj ca se straduie la maxim sa imi transmita pentru ziua de luni actele (certificatul de casatorie si certificatul multilingv de casatorie). Luni nu a raspuns la telefon, marti eu am apelat de 5 ori la OSC Causeni si de fiecare data colegii sai ziceau fie ca este la pauza de masa, fie ca este plecat in arhiva. As dori sa scriu o plangere, intrucit nu pot depune dosarul la ambasada (sotul meu este cetatean strain), nu imi pot schimba actele deoarece nu am certificatul de casatorie cu numar de inregistrare corect. As dori sa depun reclamatie pe numele functionarului, dar nu cunosc unde ma pot adresa. Multumesc frumos pentru atentie, astept recomandatile Dvs.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Mihai Guțu
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil
  • Dreptul muncii
  • Dreptul familiei
  • Dreptul afacerilor
  • Alte domenii

Buna,
Ati putea sa mergeti la audienta la șeful și sefii-adjuncți ai subdiviziunilor structurale teritoriale al ASP.

Audiența cetățenilor la șefii și sefii-adjuncți ai subdiviziunilor structurale teritoriale, se organizeaza în zilele lucrătoare la solicitarea cetățenilor.

Totodata puteti depune o plingere in care sa vizati angajatul care nu si-a indeplinit corespunzator obligatiile... mai detaliat de serviciu.
O alta optiune ar fi sa apelati la Linia Anticoruptie
http://www.asp.gov.md/ro/node/1612

11 septembrie 2019