Gălăgie și mizerie din cauza afacerii vecinului

8 septembrie 2021 25

Buna ziua. Vecinul meu și-a deschis un service auto in sectorul privat. Toată ziua avem mizerie pe drum, galăgie de la vuietul mașinilor, uneori nici n-ai posobilitate să treci pe drum, totul este ocupat de mașini. Este legala deschiderea unui service în sectorul privat, se emite autorizație pentru așa ceva? Cum să procedez legal în situația dată?

Comentariile juriștilor 2

Descărcaţi discuția
Andrei Domenco
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Contravenţii rutiere
  • Dreptul muncii

Bună ziua,

Deschiderea serviceului auto în sectorul privat poate fi posibilă cu respectarea cerințelor legii.

Întrebarea poate fi ridicată față de mizeria apărută din urma acestuia, gălăgia inclusiv parcarea mașinilor.

Prin urmare, în primul rând urmează să sesizați administrația publică locală cu privire la deranjurile create de acest service auto și să probați... mai detaliat momentele prin poze, video etc. prin care să aduceți la cunoștință mizeria care este creată de acest service auto mai mult ca atât că pot fi scurgeri de uleiuri etc care sunt periculoase pentru sănătatea omului și totdată persoana juridică poate fi amendată de poliție pentru aceasta. La fel ce ține de parcarea mașinilor acolo sesizați atât organul de poliție cât și APL deoarece service-ul urma să obțină autorizație asupra terenului public pentru a amplasa mașinile venite acolo.

Astfel, în dependență de activitățile pe care le prestează compania sunt necesare o serie de autorizații pentru asigurarea bunei desfășurări și evitarea riscurile care pot dăuna intereselor publice.

9 septembrie 2021

Da, da mersi.Eu am dreptul sa ma adresezi si la alt comisariat de politie, pentru ca politistul de sector sta foarte bine cu acest domn.Acest cetatean îi cumpara pe toți, el da mită la toți, numai eu nu pot dovedi acest fapt?

10 septembrie 2021