Hotarirea Completului de admisibilitate din 10.02.2017 este scrisa in asa fel, ca sa se poata refuza admiterea contestatiei depusa de mine. Pe faptele expuse de mine nu este scrisa nici o propozitie din corect,cu scopul de a emite decizia de neadmitere. Am trecut toate treptele de atac si toti judecatorii, care au patricipat la examinarea cauzei nu scot la iveala greselele procedurale (prima instanta inceteaza dosarul in absenta partilor fara a avea cerere de la reclamanta de refuz de cauza ,dar si refuzul de cauza in privinta incasarii pensiei alimentare pentru copilul minor nu se permite, pina nu se stabileste ea; in CA judecatorul repetat participa in instanta de recurs, in instatta de revizuire la CA a fost examinata cauza fara a-i comunica reclamantei locul, data, ora sedintei de judecata, la revizuire in completul de judecata patricipa judecatorul, care este verisoara cu reclamanta; in CSJ RM sunt ignorate cerintele art.433 CPC RM -in decizia primita nu a fost data aprecierea nici unea din incalcari de procedura. Ciar sa zicem,ca Dumneavoastra puteti spune, ca nu ma pricep in procedura, dar insasi faptul ,a verisoara mea a participat in completul de judecata, se poate oare trece cu vederea. Da eu nu am cerut sa fie ea atrasa la raspundere disciplinara, dar aceasta deloc nu insemna, ca decizia primita este legitima.
M-am adresat in CSM RM pentru a demonstra, ca judecatorii au comis greseli si sa fie pedepsiti- caci fiecare trebuieste sa manince din farfuria sa. Iar dupa stabilirea incalacarilor mai usor este sa demonstrezi dreptatea.
La CEDO deciziile se primesc peste ani, dar copilul meu acum- astazi are nevoie de a se alimenta si a creste normal.
Prima intrebare: Cum credeti din cele expuse de mine sunt incalcari ale CPC RM din partea judecatorilot?
Intrebarea a doua: Care este modalitatea de a ma adresa in Curtea Constitutionala pentru demostrarea incalcarii drepturilor constitutionale in privinta copilului minor de a primi pensiea alimentara adica a incalcarii Articolul 50 al Constitutiei RM:
Ocrotirea mamei, copiilor şi a tinerilor
(1) Mama şi copilul au dreptul la ajutor şi ocrotire specială. Toţi copiii, inclusiv cei născuţi în afara căsătoriei, se bucură de aceeaşi ocrotire socială.
(2) Copiii şi tinerii se bucură de un regim special de asistenţă în realizarea drepturilor lor.
Va multumesc.
SILVIU POTÎRNICHE
1) Cred ca nu.
2) Puteti solicita ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate prin intermediul instantei judecatoresti, daca aveti un dosar pe rol. Eventual, puteti depune cerere de revizuire, in care solicitati ca pina la examinarea cererii de revizuire sa fie ridicata exceptia de neconstitutionalitate a normelor juridice pe care le contestati.