Incorporare la serviciul militar cu credit

7 decembrie 2018 169

Puteti sa imi spuneti: daca am un credit si sunt incorporat la armata, cum se procedeaza in acest caz: se amana incorporarea sau creditul pe timpul serviciului militar, sau este alta cale de solutionare?

Comentariile juriștilor 3

Descărcaţi discuția
Artur Lozovoi
  • Jurisconsult
  • Dreptul afacerilor

Bună ziua Alexei,

Incorporarea în serviciul militar în cazul dat nu se amână, aceasta este o datorie sfântă constituțională a fiecărui cetățean.

Cu privire la contractul de credit trebuie să priviți clauzele contractuale, în caz că este o asemenea prevedere atunci este posibil suspendarea executării contractului. Însă în general aceasta nu servește... mai detaliat drept temei pentru a nu executa contractul de credit.

Puteți să coordonați cu creditorul un acord adițional prin care să achitați creditul ulterior sau în alt mod.

Dacă aveți întrebări suplimentare vă sunt la dispoziție.

8 decembrie 2018

Pai eu lucrezi si din salariu achit creditul si nu am posibilitatea ca la il achit integral si am fost anuntat de la compania de creditare ca in cazul acesta oricum trebuie sa achit lunar dar in timpul acesta eu voi fi incorporat si nu am ca cine altcineva sa... mai detaliat imi achite iar daca intirzii cu achitarea creste suma si atunci chind voi iesi de la armata voi avea deja de platit o suma nebuna cum sa procedezi in acest caz?

8 decembrie 2018
Artur Lozovoi
  • Jurisconsult
  • Dreptul afacerilor

Alexei,

Cum am mentionat mai sus puteti coordona cu creditor semnarea unui acord aditional la contractul de credit si sa aminati achitarea creditului cit sunteti in armata (sigur contra unei plati suplimentare).

La fel ca opțiune puteti rezilia contractul de credit. In asa caz o sa platiti anumite penalitati pentru rezilierea anticipata... mai detaliat a contractului.

8 decembrie 2018