Jigniri, amenintari

11 iulie 2017 136

Buna. Sint mama baiatului de 1 an si 10 luni. Azi s-a intimplat asa un caz. Eu cu copilul meu am fostla topogan 2 ori in urma. Topoganul e inalt si periculos. Eu am stat alaturu de copilul tot timpul. Pe urma a mai venit o mama cu copil de vreo 2 ani si jumate. Aceasta femeie a lasat copilul ei sa se joace fara sa fie asigurat de ea. Ea nici nu a intrat pe terenul de joaca, a stat departe pe banc. Cind copilul meu statea la margina topoganului in loc periculos dupa chestia cea din metal, si vroia sa coboare jos, copilui doamnei s-a apropiat brus de al meu si i-a pus miinele pe umeri. Eu m-am speriat si am rugat pe doamna de doua ori. 1. Luati va rog copilul dumneavoastra ca al meu acus cade. (ea nicu nu a raspuns de pescaunul) 2. Faceti ceva! Vad ca ea nu se misca m-am ridicat pe topogan sa-mi iau copilul. Al ei ca si al meu au inceput sa plinga. Dupa aceaa ea s-a opropiatsi a i ceput striga la mine cu cuvinte urite. Am spus ca eu numai am vrut ea sa ajute in situatia creata ca sa nu cada copilu meu. Ea trebuia sa fie alaturi. La cuvintele mele ea a reactionat foarte agresiv si m-a numit urit si a spus ca ma va lovi cu sticla care a tinut in miina. Eu am spus ca ea nu are drept sa ma numeasca. Am vrut sa filmez ca ea sa fie pedepsita. Ea mi-a luat teconul nu cu mai multe amenintari ma intreba daca eu sunt mama si cum ma numesc. Mi-a intors telefonul numai atunci cind eu am inceput striga tare 'ajutor'! Am chemat politia si am spus tot. In graba eu am reusit numai sa pornesc camera video, dar nu am pus sa se inscrie. Mi-au ramas numai 2 fotografii ale acestei femei. Politia le are deja. Spuneti cum noi sa ne aparam in asa cazuri? Cum eu pot cere recompensa morala. Copilul meu a plins tot timpul cind ea striga la mine si cind eu strigam ajutor. Pe alaturu nu a fost nici o persoana. Care este drept legal sa apar lucrurile mele si sanatatea? Imi cumpar electroshoker. Aveam dreptul sa-l folosesc? Si am in asa cazuri? Toata situatia a durat mult, a strigat tare si ne-a speriat. Cum sa dovedesc totul? Are rost in tara noastra eu sa pierd timp cu acest caz?

Comentariile juriștilor 2

Descărcaţi discuția
Andrei Domenco
 • Avocat
 • Dreptul civil
 • Dreptul penal
 • Dreptul familiei
 • Contravenţii rutiere
 • Dreptul muncii

Buna ziua Ludmila,

Odata ce ati depus plingere la politie, organul urmeaza sa stabileasca toate circumstantele si din continutul spetei dvs sa-i aplice o amenda contraventionala.

Procesul verbal intocmit insa-si va fi o dovada ca aceasta a comis asupra dvs o contraventie si va lezat careva drepturi.


Pe baza aceasta dvs cu siguranta... mai detaliat puteti inainte o actiune in judecata cu privire la incasarea prejudiciului moral cauzat de catre contravenienta.
Dvs urmeaza sa stipulati prejudiciul moral de ordin psihic, moral care va fost cauzat cit si copilului dvs, iar instanta la intima convingere va oferi suma de bani cuvenita pentru despagubire.

12 iulie 2017
Călin Bobeică
 • Avocat
 • Dreptul civil
 • Dreptul penal
 • Dreptul familiei
 • Dreptul imobiliar
 • Contravenţii rutiere

Indata cum obtineti procesul-verbal cu privire la contraventie nu ezitati sa ma contactati pentru a va explica pasii urmatori !
Succes

18 iulie 2017