La serviciu au incercat sa ma intimideze sa scriu cerere de demisie

25 octombrie 2019 38

Buna ziua. De curind am revenit din concediul pentru ingrijirea copilului. Persoanei care m-a inlocuit pe timpul concediului nu i-a placut ca am revenit si a organizat un complot impotriva mea. Ca rezultat au dus la conducere informatie eronata despre mine pentru a ma prezenta ca o persoana nepotrivita pentru postul dat. Au incercat sa ma sperie ca sa scriu benevol cerere de demisie. M-au tinut o ora intr-un birou si m-au presat psihologic sa o fac. Am facut o criza si au chemat ambulanta. Eram abia a doua zi revenita dupa un buletin de 3 zile deoarece baietelul meu de 8 luni a suferit o interventie chirurgicala si de aceea am cedat nervos.
Dupa cateva zile au revenit cu presiuni. In cele din urma am cerut sa discut cu conducerea. M-au chemat la discutie, dar nu cu conducerea dar cu sefa de la personal. Mi-au spus ca sunt foarte vinovata si trebuie sa scriu cerere, dar nu mi-a spus ce vina am. Intr-un final, a spus ca vor gasi ei ceva oricum chiar daca sunt un specialist bun si o recunosc toti. Eu am hotarat sa nu ma consum si sa iau un ragaz si am scris cerere pentru revenirea in concediu de maternitate. Au aceptat si au numit in locul meu pe directoarea pe care au destituit-o din functie.
Dupa doua luni, eu am scris cerere pentru a reveni la serviciu, deoarece am fetita mai mare diagnosticata cu autism si are nevoie de tratamente. Directoarea mi-a spus ca au sunat-o si au rugat sa ma convinga sa renunt, deoarece altfel ea va fi eliberata si pe mine oricum timp de o luna ma vor elibera. Vreau sa specific ca timp de 16 ani vechime de munca am fost doar 3 zile pe buletin acum recent cu baietelul. Cu fetita am persoana speciala care se ocupa de ea. Sunt distrusa psihologic. Nu stiu cum sa procedez.