Legalitatea hotararii instantei de judecata

10 iulie 2021 34

Buna ziua. Am fost implicat intr un proces de judecata in care avocatul creditorului a depus in instanță un contract expirat, la care judecatorul nici nu atras atentie, din rea intentie. Astazi sunt supus unei presiuni cu titlu executoriu, pentru ca nu recunosc decizia judecatoriasca la baza carea a stat un document expirat sau deja fals.
Doi ani de sesizari, adresari catre diferite instante nu aduc la nici un rezultat. Sunt singur si actionez fara avocat, neavand surse de existenta, doar 500 de lei ca veteran de razboi. De fapt, datoria ii apartine unei firme pentru care eu in contractul expirat eram ca fidejusor, dar firma creditoare l-a folosit dupa expirarea sa la alte tranzactii fara sa fiu informat.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Andrei Domenco
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Contravenţii rutiere
  • Dreptul muncii

Bună ziua,

Din păcate ca instrument de apărare dvs ați avut calea de atac asupra hotărârile cu care nu sunteți de acord cum ar fi apelul și recursul prin care ați putut sesiza instanțele ierarhic superioare de aceste circumstanțe ilegale.

La această etată de executare în care vă aflați nu puteți pretinde... mai detaliat careva pretenții decât asupra procedurii de executare doar dacă se comit careva abuzuri deoarece dvs deja sunteți oblifat să întoarceți datoria în baza titlului executoriu iar tergiversarea achitării pe motiv că nu o recunoașteți va duce la creșterea sumei și la aplicarea măsurilor de asihurare asupra dvs cum ar fi sechestre. rețineri salariale etc care vă vor crea o serie de incomodități.

11 iulie 2021