Local amenajat in subsolul bloului

25 ianuarie 2019 28

Bună ziua. La noi în bloc, la subsol, a fost amenajat un local. Spuneți-mi, vă rog, care sunt orele de activitate a unor asemenea localuri? Ei activivează uneori și toată noaptea și e imposibil sa te odihnesti, cu toate că pe ușă e specificat programul de la 10.00-22.00.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Vitalie Onofrei
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul imobiliar
  • Dreptul afacerilor
  • Contravenţii rutiere
  • Alte domenii

Buna ziua,
Orele de activitate a asemenea localuri sunt expres prevăzute în autorizația de funcționare, astfel, activitatea acestora fiind interzisă în alte perioade de timp, pentru a fi informați la acest capitol, puteți înainta o cerere în acest sens față de primărie, pentru a fi eliberată o copie a autorizației de... mai detaliat funcționare sau să vă informeze despre condițiile de eliberare.
În caz că sunt încălcate regulile, pentru început puteți depune o plîngere la poliție
Articolul 357. Tulburarea liniştii
(1) Tulburarea liniştii în timpul nopţii, de la ora 22 pînă la ora 7, inclusiv prin cîntare cu voce ridicată, semnalizare acustică, folosire cu intensitate auditivă a aparatajului audiovizual în locuinţe sau în locuri publice, alte acţiuni similare,
se sancţionează cu amendă de la 9 la 18 unităţi convenţionale aplicată persoanei fizice, cu amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale aplicată persoanei juridice.

Eventual, ar fi posibil de a informa în acest sens și organul emitent al autorizației de funcționare, adică primăria.

26 ianuarie 2019