Loteria Green Card

1 august 2017 45

Bună ziua,
Eu am ciștigat în programul green card prin intermediari, însă am continuat procesul desinestătător, am semnat cu ei doar un acord, și am primit așa o somație, precum oricum sunt obligată să achit 1399 $ pentru serviciile lor. Întrebarea mea este daca are vreo valoare juridică aceasta somație?
SOMAŢIE
de plată a remunerației în sumă de 1399 Dolari SUA

Stimată Doamnă Alina
Compania YYY Vă adresează prezenta somație, prin care Vă solicită respectuos ca în termen de 7 zile să executați obligaţia de plată a remunerației în sumă de 1399 Dolari SUA pentru serviciile de administrare și consultanță în cadrul procesului de participare la programul Diversity Immigrant Visa (loteria Green Card), organizat de Guvernul SUA, conform Contractului din 09.06.2017
Efectele neexecutării somației:
În cazul în care Dumneavoastră, în termenul acordat, nu Vă veți onora față de Compania YYY obligația de plată a remunerației în sumă de 1399 Dolari SUA, ultima va fi impusă să apeleze la forţa de constrângere a statului pentru a încasa remunerația, inclusiv penalitatea și dobânzile, pe cale silită. În atare situație, veți fi obligată să mai achitați suplimentar cheltuielile de asistență juridică, taxa de stat pentru examinarea cererii în instanța de judecată, cât și cheltuielile de executare.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul familiei
  • Dreptul imobiliar
  • Alte contravenţii
  • Alte domenii

Bună ziua.
Încercați să aplanați situația pe cale amiabilă.
Dacă nu vă reușește atunci sesizați online, telefonic sau înscris Centrul Națională Anticorupției din RM.
Site : http://www.cna.md/category.php?l=ro&idc=140&t=/Declaram-un-caz-de-coruptie.

3 august 2017