Mai mulți executori judecătorești

4 ianuarie 2018 16

Am mai multe hotărîri la mai mulți executori judecătorești. Am prezentat la toți Certificat de la bancă că pe un card primesc salariu, pe altul pensia de invaliditate, dar din luna aprilie mie și soției din august ne este oprit tot salariul, adică luat de către executor, care la rîndul lui transmite el numai știe cît și altor executori. Am cerut să oprească, cum e scris în lege, dar mi-a spus că nu-i așa lege. Am scris la ministerul justiției plîngere, am așteptat răspuns vreo două luni unde spune cum trebue să oprească, dar executorul, chiar dacă a primit și el înștiințare că m-am adresat cu plîngere, se poartă foarte urît (spune că degeaba m-am plins și multe altele) și continuă să rețină salariul și pensia de invaliditate toată. Am disutat și cu alți executori care spun contrariul, cred că sunt și oameni.

Jurist comments 1

Download discussion
Mihai Guțu
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil
  • Dreptul muncii
  • Dreptul familiei
  • Dreptul afacerilor
  • Alte domenii

Urmează să contestați în instanța de judecată actul de executare întocmit de executorul judecătoresc. Puteți fi repus în termen, în cazul în care din momentul emiterii actului de executare nu au trecut mai mult de 6 luni.

Totodată, puteți depune o sesizare la Colegiului disciplinar al executorilor judecătorești ( Republica... mai detaliat Moldova, mun. Chișinau, str. Kiev, 3a, et.3 MD - 2068, (022) 876-521 Secretariat ) și o plângere la procuratură (str. Banulescu - Bodoni, 26 Tel.: 212-042, 226-247, 225-075).

9 ianuarie 2018