Probleme in bloc nou

29 ianuarie 2020 34

Buna ziua. Recent am cumparat un apartament in ipoteca, cu reparatie la cheie, de la compania de construcții. Locuiesc aici deja de o luna și constat probleme, cum ar fi laminatul instalat incorect. Pentru a înlătura problema, trebuie de scos tot laminatul, și pus corect. Apoi a fost turnat beton peste o țeava prin care ar fi trebuit sa treacă fibra optica. In rezultat stau cu o parte de perete și podea, stricata, singurul lucru care a permis descoperire respectivei tevi. Cazanul arată scăderi ale presiunii considerabile, acest lucru însemnând scurgeri de apa în sistem, undeva nu la suprafața, deoarece caloriferele sunt in regula. Deci, curând o am probleme eu și vecinii de jos. Cum pot trage la răspundere compania de construcții?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Artur Lozovoi
  • Jurisconsult
  • Dreptul afacerilor
  • Dreptul civil

Bună ziua Diana,

Trebuie să înaintați o somație către compania de construcție cu privire la calitatea lucrărilor prestate și să solicitați repararea prejudiciului suferit.

Va fi nevoie de o expertiză în caz că ei nu recunosc că defecțiunile sunt din cauza lor.

În caz că compania de construcție nu dorește să plătească... mai detaliat sau să înlăture neajunsurile vă puteți adresa în judecată.

Pentru o consultație mai detaliată vă sunt la dispoziție.

29 ianuarie 2020