Proces verbal

10 ianuarie 2019 29

La intocmirea procesului verbal de un agent al IP, la obiectii am scris ca nu-s de acoed cu cele descrise.
1. Trebuie eu personal sa contestez PV in judecata sau se duce automat la judacatorie si se discuta?
2. Tot nu-s de acord si nu semnez PV. Il semneaza doi martori opriti dupa lege. Care sunt etapele de mai departe ale procesului?
3. Cand imi da sa semnez PV, trebuie sa fie deja iscalit de agentul IP. Dupa ce iscalesc eu imi opresc copia deodata sau trebuie sa-i intorc toate foile agentului ca el sa-mi inmaneze copia.
Va rog un raspus cu trimiteri la legile si articole aplicabile. Multumesc.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Andrei Domenco
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Contravenţii rutiere
  • Dreptul imobiliar

Bună ziua,

1. După întocmirea PV aveți 15 zile la dispoziție pentru al contesta în instanță de judecată, deci urmează dvd sa întocmiți contestația și să indicați motivele pentru care nu sunteți de acord. Acest fapt este prevăzut și pe pagina din spatele al PV .

2. Martorii se solicita în cazul... mai detaliat când dvs nu semnați Procesul Verbal, nu în cazul cînd dvs indicați la rubrica obiecții că nu sunteți de acord. Atunci cînd nu sunteți de acord urmează să indicați și să semnați procesul. Deci atunci cînd martorii consemnează faptul că dvs nu doriți să semnați procesul acesta mai apoi este trimis spre executare la executorul judecătoresc pentru încasarea silită a amenzii din contul dvs.

3. Copia procesului verbal urmează să vi se înmâneze deîndată după întocmirea. Semnătura nu poate fi indicata in proces înainte că acesta sa fie întocmit .

13 ianuarie 2019