Procurare de imobil gajat (continuare)

1 iunie 2017 42

Buna ziua am apelat ieri la Dumnevoastra cu procurarea unui imobil gajat. Ati rs>
"In acest caz, este nevoie ca Contractul de vinzare-cumparare sa fie incheiat intre 3 Parti> Proprietar, Banca si Dvs. Pe linga prevederile generale cu privire la vinzare-cumparare, acest Contract ar trebui sa contina prevederea potrivit careia pretul bunului se achita pe contul cutare al Bancii, in scopul stingerii datoriilor Proprietarului conform Contractului de credit nr. ---, si inclusiv sa contina obligatia asumata de Banca de a elibera bunul de ipoteca cu radierea dreptului sau, cu indicarea termenilor concreti."
Ce as putea face daca Banca nu dispune de opurtunitatea de a da un reprezentat. Nu are asa oferta. Ce ar trebui sa stiu? Sau daca este o alta posibilitate, fara s-o dau in gard
Multumesc Anticipat

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
SILVIU POTÎRNICHE
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil
  • Dreptul imobiliar
  • Dreptul afacerilor

Eu m-am referit că acel contract trebuie, în mod normal,să fie semnat și de reprezentantul Băncii. Nu e vorba de careva oferta, dar de o persoană care reprezintă Banca- Directorul de filială, Președintele Băncii, ori alte asemenea persoane. Mergeți și discutați la direct cu Banca, explicați ce intenționați să faceți.... mai detaliat Interesul Dvs este să aveți siguranța că banii se duc pentru achitarea creditului, iar Banca se obligă să degreveze bunul de ipotecă imediat ce banii ajung în cont.

6 iunie 2017