Se poate face PFA la o alta adresa afara de cea in care locuiesc?

7 iulie 2017 595

Sunt antrenor de inot, lucrez cu un club, doresc sa-mi fac un PFA , eu stau la o adresa insa doresc sa.mi fac PFA pe alta adresa, se poate? sunt niste probleme, la 18 ani matusa mea ,intr-un mod siretlic ,m-a ademenit sa-i fac un imprumut de 15.000 de euro pe numele meu. la adresa mea,urmand ca dansa sa beneficieze de aceasta suma...dupa multe eforturi cu un avocat a luat asupra ei plata imprumutul, insa imprumutul tot e pe numele meu chiar daca legal ea a luat asupra ei asumarea imprumutului, in aceste conditii se poate face PFA pe alta adresa?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Ana Galus
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul muncii
  • Dreptul afacerilor
  • Dreptul familiei

Buna ziua, Emanuel,

Presupun ca prin PFA dvs. aveti in vedere "Persoana fizica autorizata" - o forma juridica de organizare existenta in Romania. In Republica Moldova nu exista o astfel de forma de organizare.

Va recomand sa va adresati cu intrebarea data catre un portal similar din Romania, deoarece juristii inregistrati pe... mai detaliat yavo.md ofera raspunsuri juridice in baza legislatiei Republicii Moldova.

Daca insa va intereseaza cum in general puteti desfasura activitati economice in Moldova, va rog sa concretizati intrebarea.

Succes!

10 iulie 2017