Site de anunturi

11 noiembrie 2018 70

Buna ziua. Am un SRL deschis in Romania insa ar vrea sa creez un site de anunturi ce va activa pe teritoriul Republicii Moldova domeniul /.md/. Promovarea anunturilor se va face prin card bancar si plata prin SMS. Care sunt termenii si conditiile pentru a putea detine un astfel de site? De ce documente voi avea nevoie pentru legitimitatea site-ului?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Silviu Potîrniche
  • Avocat-stagiar
  • Dreptul civil

Trebuie să depuneti la ANRCETI (www.anrceti.md) o notificare. Notificarea va conţine un minimum de informaţii necesare pentru a asigura ţinerea de către Agenţie a Registrului public al furnizorilor de reţele şi servicii de comunicaţii electronice şi va fi însoţită de fişa de descriere abstractă a reţelei şi/sau serviciului, care va... mai detaliat face parte integrantă din notificare. Pînă la realizarea notificării, persoana nu are dreptul de a furniza rețele de comunicații electronice sau servicii de comunicații electronice.
Nu se emite un act permisiv (licență) ori acte administrative, dar se supune regimului de autorizare generală- ca urmare a notificării.
În plus, trebuie să va înregistrați la ANRCETI pentru a crea subdomeniu in cadrul domeniului ".md".
Din câte cunosc, nu se percep taxe pentru autorizarea generală.
Contactați suplimentar cu ANRCETI.

12 noiembrie 2018