Transport inregistrat in stinga nistrului

25 august 2017 277

Bună ziua. Detin un automobil înmatriculat în stinga Nistrului. O sa pot circula cu el în continuare? De ce acte e nevoie în caz ca nu pot sa îl mai folosesc ca inainte. P.S. Sunt cetățean al Republicii Moldova și cu mașina circul în baza procurii.

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Iulian Moraru
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul afacerilor
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii
  • Alte domenii

Bună ziua!

„(21) Este interzisă circulația pe drumurile publice a autovehiculelor cu plăcile cu număr de înmatriculare din unitățile administrativ-teritoriale din stînga Nistrului și municipiul Bender în cazul conducătorilor de autovehicule care dețin permis de conducere al Republicii Moldova, emis în modul stabilit de legislaţia naţională, și domiciliază pe teritoriul... mai detaliat Republicii Moldova, precum și circulația autovehiculelor cu plăcile cu număr de înmatriculare dintr-un stat străin nerecunoscut de Republica Moldova.
(22) Prin derogare de la alineatul (21) se permite circulația pe drumurile publice a autovehiculelor cu plăcile cu număr de înmatriculare din unitățile administrativ-teritoriale din stînga Nistrului și municipiul Bender în cazul conducătorilor de autovehicule care dețin permis de conducere al Republicii Moldova, emis în modul stabilit de legislaţia naţională, și domiciliază pe teritoriul Republicii Moldova, dacă autovehiculele sînt în proprietatea agenților economici din unitățile administrativ-teritoriale din stînga Nistrului și municipiul Bender și dacă conducătorii de autovehicule sînt angajați ai acestora.”

Succese!

26 august 2017