Un om a fost acuzat de moartea copilului sau

7 martie 2019 12

Buna! Un om a fost acuzat de moartea copilului sau. Acest caz a fost cu un an si jumate in urma, tatal copilului e in peniticiar. Nu a fost lasat sa mearga la inmormantarea coplului, desi a rugat politistii sa cheme pe cineva. Ce drept i-a fost incalcat si unde se poate plinge.
In acest caz, tata e invinuit de moartea copilului, adica l-ar fi batut si de la aceasta i s-a tras moartea. Dar copilul a fost dus la expertiza si pana la expertizā leziuni pe fata nu au fost, spun martorii si in expertiza nu e scris nimic de aceste leziuni. Politia si procuratura nu atrag atentia la plangerile acestui om. Unde poate sa se adreseza ca sa fie cercetat acest caz? Multumesc!

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
  • Jurisconsult
  • Dreptul civil
  • Dreptul penal
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii

D-l Petru, e clar, cînd persoana e vinovată nu poate participa la vreo oarecare cerimonie.DVS vă referiți, că lipsesc leziunele corporale pe corpul copilului, care este concluzia expertului, de la ce a survenit moartea copilului, leziunele pe față posă lipsească, moartea copilului poate surveni și de la alte circumstanțe. Dacă... mai detaliat omul DVS a primit vreun oarecare răspuns de la procurori și nu-i de acord cu răspunsul, el e îndrept să se adreseza cu o cerere la judecătorul de instrucție, unde să contesteze însuși ordonanța de pornire a cauzei penale, ordinanța de punere sub învinuire și alte acțiuni întreprinse de procuror, care îi sînt lezate drepturile.

17 martie 2019