Ce acte trebuiesc pentru a obtine viza de lunga durata?

12 decembrie 2018 17

Am 19 ani și as dori să-mi fac viza pentru a putea lucra în Germania și a putea a mă afla acolo o perioada mai lunga. Dragi juriști, puteți să-mi spuneți ce acte am nevoie și în cat timp pot sa primesc o viza de lunga durata in Germania?

Comentariile juriștilor 1

Descărcaţi discuția
Igor Brinișter
  • Avocat
  • Dreptul civil
  • Dreptul familiei
  • Dreptul imobiliar
  • Dreptul afacerilor
  • Alte domenii
  • Dreptul penal
  • Dreptul muncii
  • Alte contravenţii

Buna,
Ar fi cazul mai întâi sa identificați angajatorul și sa vedeți condițiile stabilite de către Germania.
Accesați pagina web a Ambasadei Germaniei din Moldova pentru mai multe detalii.

12 decembrie 2018