Ce acte trebuiesc pentru a obtine viza de lunga durata?

12 декабря 2018 17

Am 19 ani și as dori să-mi fac viza pentru a putea lucra în Germania și a putea a mă afla acolo o perioada mai lunga. Dragi juriști, puteți să-mi spuneți ce acte am nevoie și în cat timp pot sa primesc o viza de lunga durata in Germania?

Комментарии юристов 1

Descărcaţi discuția
Igor Brinișter
  • Адвокат
  • Гражданское право
  • Семейное право
  • Право недвижимости
  • Экономическое право
  • Иные отрасли
  • Уголовное право
  • Трудовое право
  • Иные правонарушения

Buna,
Ar fi cazul mai întâi sa identificați angajatorul și sa vedeți condițiile stabilite de către Germania.
Accesați pagina web a Ambasadei Germaniei din Moldova pentru mai multe detalii.

12 декабря 2018