Answers 17528  

New Credit auto cu gaj

Buna! Am un credit auto cu gaj pe care nu l-am achitat de 2 luni. Vreau sa stiu daca va fi arestat gajul si cum pot continua achitarea.

New Pe numele cui platesc pensia de intretinere?

Bună ziua. Am o hotarare judecatoreasca pentru marirea pensiei de intretinere a minorului in varsta de 16 ani. In hotarare scrie ca instanta admite actiunea civila formulata de reclamantul minor asistat de reprezentantul legal (mama acestuia) si ma obliga la plata unei pensii de intretinere in...

New Compania de creditare

Buna ziua. Este obligata o companie de creditare sa elibereze la solicitarea clientului copia contractului de imprumut care a fost contractat anterior?

New Călătorie în Bulgaria

Salutare! Am nevoie de ajutor. La începutul lunii martie, am achitat sejurul pentru 2 persoane in Bulgaria la mare. Puțin mai târziu, a început pandemia în Europa. Astăzi am vorbit cu operatorul de turism de la care am procurat sejurul și mi-a comunicat că hotelul pe care l-am rezervat nu se va...

New Credit neachitat

Sotul are o datorie care a ajuns la executorul judecatoresc. Acesta a anuntat politia sa il aduca la judecata. Asta inseamna ca ii vor intenta dosar penal?

New Al cui este acoperișul și cine îl repară?

Salutare! Eu locuiesc la ultimul etaj al unui bloc locativ cu 5 etaje. În ultima perioadă, a început sa curgă apă din tavan în timpul ploii. 1. Cine este responsabil pentru reparația acoperișului? 2. În caz ca eu trebuie să-l repar, acesta îmi aparține? 3. Dacă el îmi aparține, pot face ce...

New Viza de resedinta a copilului minor dupa divort

Buna ziua. Am divortat si vreau sa-mi schimb viza de resedinta din apartamentul lui. In acelasi timp, as vrea ca viza de resedinta a copilului nostru comun de 10 ani sa ramana la el, chiar daca copilul locuieste cu mine. Este posibil asa ceva?

New Cum pot pleca la soț care se află în Irlanda?

Buna ziua. Sunt căsatorită cu un cetățean român și aș dori să aflu dacă este posibil pe perioada carantinei sa ma deplasez la el în Dublin? Eu dețin pașaport biometric (Republica Moldova) și certificat de căsătorie român. Vă mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră.

New Авторское право

У меня вопрос по авторскому праву. Я ищу работу по видеомонтажу, мне предложили сделать тестовую работу, в документе указано следующее: ”Права на содержимое данного документа, включая ссылки и иллюстрации, принадлежат компании. Публиковать, распространять или использовать в личных целях...

New Achitare pensia alimentară

Buna ziua! Pensia alimentară se achita doar prin executorul judecătoresc sau exista si alte metode, având în vedere că a fost o perioadă în care nu aveam serviciu si am acumulat o datorie, dar la moment achit cu regularitate?