Buna ziua. As vrea sa deschid o patiserie cu producerea placintelor. Ce este mai bine sa inregistrez: II sau SRL? De ce acte am nevoie? Am auzit ca responsabil de productie trebuie sa fie o persoana cu acte de brutar. Asa este?
Cum concretizez intrebarea mea?
Dacă doriți să intrați în dialog cu juriștii pe întrebarea Dvs., puteți posta un comentariu propriu sub răspunsurile juriștilor. Pentru asta trebuie să intrați în profilul Dvs. de utilizator, urmând link-ul respectiv expediat de yAvo la email-ul Dvs.
Buna ziua,
Intreprinderea individuala implica costuri mai mici , iar procedura de inregistrare este mai simpla , insa raspundeti nelimitat cu tot patrimoniul personal.
Pentru initiere aveti nevoie sa inregistrati forma organizatorica dorita, sa obtineti mai multe autorizatii , precum autorizatia de functionare, autorizatia de mediu, autorizatia sanitar-veterinara , antiincendiara etc...
Referitor...mai detaliatla brutar, da, aveti dreptate , acesta are nevoie de calificare speciala, acest lucru reiese din HG 1209/2007 din 08.11.2007
Sper ca am facut un pic de claritate, pentru intrebari suplimentare si/sau ajutor ma puteti contacta pe email rotaru.help@gmail.com
Filip Rotaru
Buna ziua,
Intreprinderea individuala implica costuri mai mici , iar procedura de inregistrare este mai simpla , insa raspundeti nelimitat cu tot patrimoniul personal.
Pentru initiere aveti nevoie sa inregistrati forma organizatorica dorita, sa obtineti mai multe autorizatii , precum autorizatia de functionare, autorizatia de mediu, autorizatia sanitar-veterinara , antiincendiara etc...
Referitor... mai detaliat la brutar, da, aveti dreptate , acesta are nevoie de calificare speciala, acest lucru reiese din HG 1209/2007 din 08.11.2007
Sper ca am facut un pic de claritate, pentru intrebari suplimentare si/sau ajutor ma puteti contacta pe email rotaru.help@gmail.com