Am restanta la achitarea creditului

13 november 2020 291

Buna! Am am 2 credite si de la jumatate lui martie pana in octombrie am stat fara serviciu din cauza pandemiei. Am abia o luna de cand m-am angajat oficial la munca. Unul dintre credite il puteam achita prin prelungire si m-am descuscat cumva. Dar a doua companie nu are optiunea de prelungire si nu am avut posibilitatea sa achit. In timpul pandemiei m-am adresat la compania data cu un mesaj, am explicat situatia si am intrebat cum se poate de procedat in acest caz ca sa fie totul bine. Dar din pacate, au ignorat cererea mea. Juristul conpaniei a spus ca contractul a fost desfacut si trebue sa achit toata suma odata, sau macar jumatate. Am incercat sa gasesc acesti bani, dar nu am putut. Trebuie sa achit pana pe 16.11.20, in caz contrar ei sau pregatit sa transmita dosarul in judecata. Muncesc singura, stau la gazda si nu am cine sa ma ajute, nu am de la cine lua asa suma de bani. Ajutati-ma, va rog, cu aceasta problema, ca deja nu mai vad nici o solutie. Multumesc anticipat!

Lawyer comments 3

Download discussion
  • Legal consultant
  • Civil law
  • Criminal law
  • Family law
  • Labour law

Buna seara d-na Ana, eu vă propun următoarele, adica cum să procedați. Lasă compania să vă acosteze în istanță, v-a fi pronunțată o hotărîre, hotărîrea se v-a duce la executor. O să fiți citată de executor, principalul DVS nu trebue să vă certați cu executorul, duceți o discuție calmă, executorul... mai detaliat o să vă dee contul de la bancă, unde o să trebuiască să transferați banii. Principalul, eu vă propun să transferați 2-3 lei pe lună, adica DVS o să dați dovadă, că nu sînteți escrocă, transferați atîta cît ai. În așa caz, executorul n-o să poată să vină la DVS să facă sechestru pe bunuri, deoarece DVS achitați suma. Eu vă garantez, că executorul o să se inerveze, o să psihuiască puțin. El o să vă obrazeze, precum că DVS vă bateți joc, nu doamno, DVS achitați cît aveți, de exemplu. Ana să fii calmă de fiecare dată. Da îți baji joc de ei, dar ce de făcut, compania n-a vrut să vă miargă în întîmpinare, sau purtat obraznic, cum se spune selea vi, rapenilor. Dacă o să vrei ceva de vorbit, că nu vă este clar, puteți să mă contactați la telefonul 068669950, bine, succese.

14 november 2020

Pot lua legatura cu dumnevoastra prin Viber sau Messenger? Daca da la ce număr? Mersi mult!

16 november 2020
  • Legal consultant
  • Civil law
  • Criminal law
  • Family law
  • Labour law

D-na Ana, eu acuma seara am venit acasă, am deschis saitul dat, DVS mă întrebați de vauibel ,puteți apela la tel. 068669950, bine.

17 november 2020