Răspunsuri 2381  

Alte domenii

Nou Interdicție în Germania și în România

Buna ziua! Am interdictie in Germania, dupa aceea am mai fost in Romania. Dupa un an de zile mi-au pus interdictie si in Romania. Pot pleca in alta tara din UE cu avionul?

Nou Ma puteti ajuta?

Buna! Am interdictie in Schengen - am stat in Polonia mai mult cu 3 zile si mi-au pus interdicție pe 3 ani. Cum pot sa mi-o scot?

Nou Pasaport pierdut

Sunt in Portugalia. Am pierdut pasaportul copilului. Pot veni cu copil in Moldova cu certificatul de nastere?

Nou Interdictie

Cum pot afla daca am interdictie?

Nou Amendă în România

Daca am amendă pentru viteză în România, o să am probleme la vamă?

Concediu academic

Buna ziua. Sunt doctorand si doresc sa imi iau concediu academic pentru o perioda de pana la 3 luni. O lege mai veche si abrogata cu privire la organizarea si desfasurarea doctoratului si postdoctoratului prevedea faptul ca "Pentru a lucra asupra tezei de doctorat, doctoranzii din învăţământul...

Am fost amendata in Ungaria

Am fost amendata in Ungaria. Am ahitat amenda si acum vreau sa plec incolo. Voi avea probleme la vama?

Nu voi avea probleme la vama?

Buna ziua. Executorul judecatoresc mi-a spus ca sunt trasa la raspundere pentru ca nu am achitat pensia alimentara pentru copil, dar eu am putut sa-mi fac pasaport biometric in 24 de ore. Pot pleca din tara, nu voi avea probleme la vama?

Legea notarială

Are dreptul un notar din Republica Moldova sa fie fondator la o companie din România? Daca nu, atunci care sunt consecințele? Mulțumesc anticipat!

вопрос с выездом за границу на отдых

Есть нерешенный вопрос в кредитной компании, на не очень большую сумму и может быть был иск в суд на меня по взысканию, но я точно не знаю. Некоторое время спустя, я подал на загранпаспорт и получил его. Теперь собираюсь ехать на неделю за границу. Могут ли быть у меня какие-то препятствия при...

Продление загранпаспорта

Добрый день. Согласно решению суда я, как поручитель, возвращаю долг ответчика. Каждый месяц из моей зарплаты вычитывают 20% в счёт долга. Но вот загранпаспорт истекает и хотелось бы продлить. Как это возможно сделать?