Răspunsuri 3876  

Alte domenii

Nou Interdictie in UE

Buna ziua. Vreau sa aflu daca mai ai interdictie in UE. Cum o pot face?

Nou Istorie creditară negativă

Bună ziua! Unde pot depune o cerere pentru radierea istoriei creditare negative? Care ar fi pretul acestei proceduri?

Refuz de incadrare in grad de dizabilitate

Buna ziua. Am probleme de sanatate si din copilarie am avut grad de dizabilitate, apoi cativa ani a fost o pauza pentru ca am lipsit din tara. Anul trecut din nou am dat actele si am avut grad de dizabilitate mediu pentru un an. Anul acesta am dat din nou actele ca sa-mi prelungeasca si sa ma...

Taxe notariale

Buna. Unde as putea vedea taxele pe care le percep notarii la eliberarea duplicatului de pe certificatul de mostenitor? Sunt undeva reglementate aceste taxe?

Interdictie

Buna ziua. Mi-au fost aplicate interdictii: in Franta pentru un an si in Germania pentru doi ani. Vreau sa stiu daca pot pleca la odihna in Bulgaria.

Interdictie in Polonia?

Buna ziua. Cum pot afla daca am interdictie pusa de autoritatile Poloniei?

Anularea programarii pentru depunerea juramantului

Buna ziua. Din greseala am anulat programarea pentru depunerea juramantului la redobandirea cetateniei romane. Ce pot sa fac in privinta asta? Am inteles ca pentru a ma reprograma trebuie sa depun alta cerere.

Pot sa-mi fac pasaport biometric?

Buna. Daca apartamentul mamei, in care am viza de reședință, se afla sub sechestru, am dreptul sa imi fac pasaport biometric?

Interdicție în România

Bună ziua. Soțul meu a depășit termenul de aflare în România și la întoarcerea în Republica Moldova i-au pus interdicție pentru 1 an. Acum el vrea se meargă în Israel. Poate trece în tranzit prin România?

Mamă solitară

Bună ziua. Am 47 ani, niciodată nu am fost căsătorită, dar în 2010 am născut o fetiţă. În certificatul de nastere al copilului, însă, am scris numele tatălui ca să nu rămână goală rubrica. Copilul poartă numele meu de familie și evident e cu mine. La fel am certificat că sunt CELIBATARĂ, adică...

Serviciul alternativ

Buna ziua. Am cateva intrebari in privinta serviciului de alternativa. Ordinul de chemare este pentru 26.07.2022, dar nu este semnat (loc liber). Eu vreau sa inlocuiesc serviciul militar cu cel alternativ. Mi s-a spus ca trebuia sa scriu cerere cu 2 luni pana la desfasurarea incorporarii curente...

Devamare auto

Buna ziua. Cum pot sa aflu daca am dreptul de a devama un mijloc de transport auto pentru copil minor cu grad de invalidate sever a sistemului locomotor?

Închis Anularea programării

Bună! Am făcut programare în România pentru depunerea dosarului în vederea redobândirii cetățeniei. Cum pot anula această programare? Mersi anticipat.