Răspunsuri 1062  

Nou Pensia de întreținere pentru 2 copii minori

Bună ziua. Fostul soț și tatăl copiilor mei activează pe teritoriul statutului vecin că marinar. Pleacă în mare pentru 6-7 luni, presupun că are un venit destul de bun. La moment achită pensie alimentară foarte mică celor doi copii ai noștri. As vrea sa contest mărimea pensiei alimentare. Cum...

Алименты для ребенка

Добрый день. Развожусь с женой, я официально нигде не работаю, постоянного дохода нет. Как определяется размер алиментов?

Pensie alimentara

Buna ziua. Am 18 ani, fosta mea iubita are 19 ani. Nu am fost casatoriti, dar ea a ramas insarcinata. Poate sa ceara pensie alimentara de la mine?

Modalitate de incasare a pensiei alimentare

Bună ziua. Primesc pensia alimentara a copiilor prin intermediul executorului judecătoresc. Acesta face transferul prin intermediul băncii pe card. Nu mai vreau sa primesc pensia pe card. As vrea s-o primesc prin posta, însă executorul refuza. Am eu dreptul sa fac cerere ca pensia sa nu vina pe...

Pensia alimentara

Buna! L-am dat pe tatal copilului meu in judecata pentru incasarea pensiei alimentare pentru copil. Judecata a avut loc 3 luni in urma si a hotarat ca tatal copilului sa achite o mie de lei lunar. Cand si cum voi putea primi aceasta pensie alimentara pentru copil?

Pensie alimentara

Buna! Sunt divortat de un an, avem un copil de 3 ani. Am ajutat material copilul pana acum. Cateva zile in urma fosta sotie m-a anuntat ca ma da in judecata ca sa achit pensia alimentara din ziua divortului. Este posibil asa ceva - sa ma impuna sa achit incepand cu un an in urma?

Închis Achitarea legală a pensiei alimentare

Bună! Este normal să achiți pensia alimentară pentru copil pe contul bancar al bunicii? Ea spune că banii nu au venit. Cum pot achita legal pensia alimentară fără a întâmpina probleme?

Închis Pensie alimentară

Buna ziua. Am un copil de 1 an și 6 luni, care este cu mama lui în Moldova, iar eu mă aflu peste hotare. Achit lunar o sumă de bani pentru întreținere. Cum să fac să fie totul oficial ca mâine-poimâne să nu mă pună mama copilului să-i achit din urmă, dacă ea se răzgândește și mă dă în judecată...

Алименты

Добрый день! Скажите пожалуйста как подать на алименты после 10-ти лет официального развода, с полной выплатой за эти 10 лет? Спасибо.

Алименты

Добрый день. Могу ли я автоматически перестать платить алименты по достижению ребенком 18 лет?

Interpelare privind salariul incasat peste hotare

Buna ziua! Cum pot face o interpretare privind salariul fostului sot, care este angajat peste hotare si se eschiveaza de la plata pensiei alimentare? As putea lucra cu un avocat? Multumesc mult.

Pot scrie cerere pentru pensie alimentara dacă fostul soț nu este angajat?

Buna ziua. Am luat certificatul de divorț cu 2 luni înainte de a se naște copilașul. Fostul soț tot spune că va contribui financiar la întreținerea copilului, dar amână mereu. Copilul are aproape 5 luni, iar fostul soț nu ne ajută cu nimic. El nici nu este angajat. Pot să cer pensie alimentară...

Achitarea pensiei alimentare dupa majorat

Buna ziua. In Republica Moldova se achita pensie alimentara dupa atingerea majoratului, daca, de exemplu, copilul e student sau va deveni student? In care alte cazuri se considera ca dupa majorat copilul are nevoie de pensie alimentara?