Răspunsuri 275  

Concediu de maternitate

Bună ziua. Mă aflu în concediu de îngrijire a copilului și sunt din nou însărcinată. Pot să ies la serviciu și să lucrez două-trei luni? În așa caz, voi primi iindemnizație mai mare?

Închis Concediu de maternitate

Bună ziua. Mă aflu în concediu de îngrijire a copilului și sunt din nou însărcinată. Pot să ies la serviciu și să lucrez două-trei luni? În așa caz, voi primi iindemnizație mai mare?

Indemnizația pentru copil

Bună! Vreau să divortez, avem un copil de 11 luni si problema este ca indemnizația o primește el pe baza concediului paternal. După divorț cui va reveni alocația?

Concediu parental

Bună ziua. Mama primește de la locul de muncă indemnizația pentru primul copil (la moment nu este eliberată și nici nu vrea să se elibereze) și este însărcinată cu al doilea copil. Poate tatăl (care la fel activeaza oficial) să primesca indemnizatia pentru al doilea copil și să iasă în concediu...

Concediul de îngrijire a copilului

Bună ziua. Mă aflu în concediu de îngrijire a copilului, dar vreau să revin la serviciu. Poate soțul sa își ia concediu neachitat de îngrijire a copilului, iar eu să revin la muncă și să primesc indemnizația și salariul?

Conflict în familie, divorț

Bună ziua! Suntem în conflict cu soțul și eu vreau să divorțez. Avem 3 copii, de 4 luni, 4 și 5 ani. Prima intrebare: ca sa depun la divorț, de unde încep și de ce am nevoie? 2: Trăim separat și după ultimul conflict, mi-a luat cardul pe care vine indemnizația copilului (care sta cu mine),...

Indemnizația pentru copil

Bună! Soțul este angajat oficial, pe când eu sunt șomeră. Putem perfecta actele pentru indemnizația de stat la 32 săptămâni de sarcină pe numele soțului?

Куда обращаться если материнский капитал заблокирован?

Добрый день. Некоторое время назад на материнский капитал был переписан долг по кредиту. И в следствии этого капитал был заблокирован. Человек ответственный за эти вопросы не отвечает на телефон и просто игнорирует сообщения.

Indemnizația copiilor dupa divort

Bună ziua! Sunt divorțată, cu fostul soț avem doi copii minori (1 an si 4 luni ) si (2 ani si 11 luni). După divorț și stabilirea pensiei alimentare, o să mai primesc indemnizația pentru copii sau ea se anulează? Indemnizația a fost facută pe numele fostului soț.

Детское пособие

Добрый день. У меня есть не оплаченный кредит. Может суд исполнитель забрать детское пособие в счёт долга? В банке сказали что может. Что мне делать и как получить детские деньги на рождение ребенка?

Alocatia copilului

Buna ziua. Copilul meu primeste alocatie din România pe baza tatalui. Noi nu mai locuim cu tatal lui si acesta nu vrea sa ne dea cardul copilului sa folosesc banii pentru copil. Motiveaza ca acel card e pe numele lui si are dreptul sa se foloseasca de banii copilului. Isi achita creditul de pe...

Indemnizația

Buna! Dacă la moment sunt însărcinată și mă angajez in câmpul muncii, voi beneficia de indemnizație sau trebuie să activez un număr anumit de luni?

Concediu de maternitate

Buna ziua. Sunt angajata la 2 întreprinderi, urmează sa ies in concediu de maternitate. Pot sa beneficiez de indemnizații de la ambele instituții?

Sunt mama singura

Salut! Cresc singură doi copii, tatăl lor nu-i recunoaște și nu este trecut în certificatele lor de naștere. Pot în acest caz să cer o compensație, sau pensie alimentară de la tatăl copiilor.