Răspunsuri 289  

Unde pot primi 1.000 lei pentru copil?

Buna ziua! Unde pot primi 1.000 lei pentru copil? Trebuie sa depun o cerere? Si unde primesc cei 900 lei pentru elev pentru rechizite scolare?

Ce indemnizatii primeste copilul de la stat?

Buna ziua. Ce indemnizatii primeste copilul de la stat? Care este marimea pensiei alimentare care trebuie achitata de tatal pentru copilul de 4 ani in anul 2022? Daca tatal copilului nu lucreaza oficial nicaieri, atunci cum se calculeaza si sa plateste pensia alimentara?

Poate copilul sa primeasca indemnizatii de la stat?

Buna ziua. Tatal copilului nu a fost inscris in certificatul de nastere al copilului din motiv ca nu avea buletin de identitate. Acum deja are buletin, dar nu lucreaza nicaieri, consuma alcool. Se merita acum sa reperfectez cerificatul de nastere al copilului, avand in vedere ca tatal este de...

Pot munci?

Bună ziua. Sunt șomeră în concediu de maternitate. Înainte de a rămâne însărcinată, nu am lucrat legal. Acum că beneficiez lunar de alocația copilului în mărime de 740 lei, pot să muncesc legal undeva până la sfârșitul concediului sau nu?

Concediu de îngrijire a copilului

Buna ziua. Am activat pana in prezent la 2 servicii, dar am depus cerere la unul din ele ca din 1 octombrie sa ies in concediu de îngrijire a copilului, iar la calalalt - muncesc în continuare. Pe 3 octombrie am depus cerere pentru a mă angaja la al treilea serviciu. E legal sa muncesc asa și sa...

Ежемесячная выплата по уходу за ребёнком

Добрый день. У меня 2 официальных работы (de baza si prin cumul). В ноябре буду оформлять декретный. На основном месте работы у меня есть ещё 20 дней ежегодного отпуска за прошлый год и 30 дней за этот год. Если я возьму ежегодный отпуск до декретного, отпускные входят в ежемесячный...

Indemnizatia lunara pentru cresterea copilului

Buna ziua. Daca contractul de munca expira la jumatate de an dupa inceputul concediului de ingrijire a copilului, se anuleaza si indemnizatia calculata in baza salariului? Sau pot beneficia de indemnizatia de 30% din marimea salariului pana la implinirea varstei de 3 ani a copillului? Va multumesc.

Closed Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua. Voi putea beneficia de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului pana la varsta de 3 ani, daca contractul individual de munca expira peste o luna de la incheierea concediului de maternitate de 126 zile? Sau in acest caz voi beneficia doar de indemnizatia care este achitata...

Indemnizația de maternitate

Buna ziua! Eu și soțul muncim ambii. Putem să alegem pe cine sa luăm indemnizația de maternitatea fără a fi nevoie ca unul din noi să se elibereze de la muncă?Mulțumesc!

Concediu de maternitate

Bună ziua. Mă aflu în concediu de îngrijire a copilului și sunt din nou însărcinată. Pot să ies la serviciu și să lucrez două-trei luni? În așa caz, voi primi iindemnizație mai mare?

Closed Concediu de maternitate

Bună ziua. Mă aflu în concediu de îngrijire a copilului și sunt din nou însărcinată. Pot să ies la serviciu și să lucrez două-trei luni? În așa caz, voi primi iindemnizație mai mare?

Indemnizația pentru copil

Bună! Vreau să divortez, avem un copil de 11 luni si problema este ca indemnizația o primește el pe baza concediului paternal. După divorț cui va reveni alocația?