Răspunsuri 980  

Nou Fidejusor fara stirea mea

Cineva a luat credit si m-au indicat pe mine ca fidejusor fara stirea mea. Acum a venit scrisoare de la judecata ca sa intorc 45.000 lei si au pus sechestru pe imobil. In acel timp, eu nici nu eram in tara si nu am depus nicio iscalitura. Cineva a facut-o in locul meu. Ce sa fac? De la ce sa incep?

Nou Credit neachitat

Am luat un credit la banca, dar dupa un timp am plecat in concediu de maternitate. Nu am mai putut sa-l achit si m-au dat in judecata la inceputul lui octombrie, dar in luna septembrie am revenit la munca si cand am primit salariul mi-au oprit tot salariul. Ce pot sa fac? E corect asa?

Nou Могут забрать дом?

У меня есть неоплаченые кредиты, я прописана в родительском доме. Полгода назад умерла мама и написала завещание на все имущество на мою малолетнию дочь. Могут поставить арест на имущество, если мне ничего не принадлежит?

Raspundere penală a executorului

Bună! Doi ani în urmă am depus la executare un titlu executoriu privind incasarea unei sume de bani (288.000 lei) de la o companie, în beneficiul companiei pe care o reprezint. Timp de acesti 2 ani executorul a incasat doar vreo 40.000 lei, între timp tot promitea că va scoate la licitație niște...

Judecata pentru un credit neachitat

Buna! Am judecata din cauza la un credit neachitat in suma de 65.000 lei. Ce se poate intampla daca nu am fost prezent la sedinta de judecata, din motiv ca am uitat?

Anularea datoriei la achitarea pensiei alimentare

Vreau sa-l scot pe fostul sot de la datoria la achitarea pensiei alimentara. Timp de 10 ani nu a plătit nimic, atunci copiii erau in grija mea. Acum copiii, de 18 și 15 ani, locuesc cu el in Portugalia. Care este procedura, unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc anticipat!

Cu privire la un credit neachitat

Buna ziua. As vrea sa aflu: daca dosarul de nerambursare la timp a creditului se transmite in instanta de judecata, penalitatea creste si dupa hotararea judecatii? Multumesc anticipat.

Sotul nu a achitat un credit la care sunt fidejusor

Buna ziua. Eu sunt fidejusor la un credit luat de soț, care nu a fost achitat. Dosarul a ajuns la executorul judecătoresc care mi-a blocat cardul salarial. Acesta mi-a zis că va scoate bani de pe card si îmi va debloca cardul, dar m-a obligat sa scriu un angajament că voi face achitari. Este...

Credit luat de sot

Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Unde ma pot adresa dacă executorul judecătoresc a trimis soțului notificare să-i transfere o parte din salariu, dar vrea ca și eu să-i plătesc o parte din salariu, deși eu nu sunt fidejusor la creditul sotului? Ce trebuie sa fac?

Judecata cu o companie internationala

Buna ziua. Ceva timp in urma am achitat un bilet avia prin transfer bancar. Banii au ajuns mai tarziu si prin apel telefonic am comunicat IBAN ca sa-mi intoarca banii. Am avut foarte multe discusii pe telefon, unde imi ziceau ca banii se intorc, apoi ca sunt deja la mine in cont. Am verificat cu...

Хотят выставить квартиру на торг

Человек должен выплатить 20.000 лей трем соперникам. Официально безработный. Может выплачивать 200 лей в месяц. Имущества нет, только 1 из 3 долей трехкомнатной квартиры. Соперники хотят выставить квартиру на торг и выкупить его долю. Судисполнитель передал дело в чоканский суд. Есть ли...

Am un credit si in fiecare zi procentul creste

Buna ziua! Am un credit si in fiecare zi procentul creste. M-au telefonat si mi-au spus ca daca nu achit jumatate de suma, vor inainta dosarul la executori! Ce sa fac?

Cate procente din datorie ia executorul judecatoresc?

Am fost garant al unui credit al sotului meu. Acum executorul doreste 50% din suma creditului. Suma a fost de 15.000 lei. Mi-a fost blocat cardul de salariu 100% si banii au fost transferati peste jumatate de an.

Dobanda de intarziere

Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, daca am stins datoria integral in luna iunie, a avut creditorul (persoana fizica) dreptul sa depuna cerere de calcul a dobanzii in luna august? Din cate stiu, creditorul nu si-a rezervat acest drept si eu nu am fost pusa in intarziere.