Răspunsuri 372  

Nou Deport Schengen

Pot să depun la cetățenie română dacă am deport Schengen?

Poate fi anulata interdictia de perfectare a pasaportului?

In anul 2016 prin hotarare de judecata, la cererea executorului judecatoresc, a fost aplicata interdictia de perfectare a pasaportului si parasire a tarii, dar in 10.05.2017 Curtea Constitutionala anuleaza aceste prevederi ale legii de executare. Cum putem anula interdictia din 2016?

Închis Am primit refuz la eliberarea pasaportului biometric

Buna ziua! Am primit refuz la eliberarea pasaportului biometric. Am avut dosar penal (art. 312 alin. 1 CP RM) in 2014. Amenda 14.000 lei + 1.600 cheltuelile executorului. Nu am acesta suma sa achit, cu salariul de 2.500 lei. Judecata nu vrea sa-mi elebereze copia sentintei cu stampila umeda....

Interdicție in Rusia

Bună ziua. Dacă am interdicție in Rusia, voi mai putea pleca?

Interdictie tarile Schengen

Buna ziua. Eu am interdictie pentru tarile Schengen. Daca imi schimb familia, voi putea merge in Europa?

Deport din Germania

Buna.Am deport din Germania, mi l-au pus la hotar, nici macar nu am stat in Germania. Acum am obtinut toate actele Romanesti si calatoresc cu ele. Am calatorit (zburat) deja prin Europa si nu am avut probleme, dar la un moment dat au inceput sa ma retina la frontiere, sa ma intrebe de deportul...

Am avut datorii la serviciile comunale

Bună ziua. Eu am o întrebare. Am avut datorii la serviciile comunale și mi s-a spus ca sunt dată în judecată. Eu am achitat toată suma integral si vreau să-mi perfectez pașaport românesc. Aș vrea să știu dacă pot avea probleme la perfectarea actelor și dacă pot părăsi țara fără probleme? Multumesc.

Pot pleca peste hotare

Am plecat peste hotare, am stat 3 luni. Acum mi-am schimbat familia in toate actele. Pot sa plec din nou?

Informație privind interdicția

Buna! Spuneti-mi, va rog frumos: am primit informatie prin telefon precum ca am interdictie de a parasi tara. Cum pot verifica?