Răspunsuri 484  

Nou Interdicție în Germania și în România

Buna ziua! Am interdictie in Germania, dupa aceea am mai fost in Romania. Dupa un an de zile mi-au pus interdictie si in Romania. Pot pleca in alta tara din UE cu avionul?

Nou Ma puteti ajuta?

Buna! Am interdictie in Schengen - am stat in Polonia mai mult cu 3 zile si mi-au pus interdicție pe 3 ani. Cum pot sa mi-o scot?

Nou Interdictie

Cum pot afla daca am interdictie?

Nou Amendă în România

Daca am amendă pentru viteză în România, o să am probleme la vamă?

Am fost amendata in Ungaria

Am fost amendata in Ungaria. Am ahitat amenda si acum vreau sa plec incolo. Voi avea probleme la vama?

Nu voi avea probleme la vama?

Buna ziua. Executorul judecatoresc mi-a spus ca sunt trasa la raspundere pentru ca nu am achitat pensia alimentara pentru copil, dar eu am putut sa-mi fac pasaport biometric in 24 de ore. Pot pleca din tara, nu voi avea probleme la vama?

вопрос с выездом за границу на отдых

Есть нерешенный вопрос в кредитной компании, на не очень большую сумму и может быть был иск в суд на меня по взысканию, но я точно не знаю. Некоторое время спустя, я подал на загранпаспорт и получил его. Теперь собираюсь ехать на неделю за границу. Могут ли быть у меня какие-то препятствия при...

E posibil ca să-mi fi pus interdicție de a părăsi țara?

Buna ziua. Spuneți-mi, va rog, in cazul in care a fost emisă hotărârea judecătorească de a restitui banii unei companii de creditare și dosarul a fost trimis către executor, iar acesta mi-a blocat cardul salarial, punând suma integral, e posibil ca să-mi fi pus și interdicție de a părăsi țara?

Este posibil să am interdictia de a parasi tara, daca nu am avut judecata?

Buna ziua. Am întârziat cu rambursarea unui credit si nu demult mi-a venit o scrisoare în care scrie ca daca nu achit până la data de 05.08.2019, dosarul meu va fi dat la compania de colectare a datoriilor. Am telefonat la compania de unde am luat creditul si am vorbit cu o doamnă din...

Am depășit termenul de trei luni

Buna ziua. Am depășit termenul de trei luni de cand stau in Italia și inca mi-au furat actele, inclusiv pașaportul biometric. Dacă îmi fac pașaport alb, tot o să-mi pună interdicție?

Interdictie

Buna ziua. Cum pot afla daca am interdictie sa ies din tara?

Interdicție și viză

Bună ziua. Pe data de 26.08.2018 la frontiera Sculeni, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a dispus măsura interzicerii intrării în România pentru că am depășit termenul de ședere pe teritoriul României. Măsura interzicerii intrării pe teritoriul României și al Uniunii Europene a fost...