Răspunsuri 429  

Poate cineva face o vizita in Anglia daca are interdictie pe Austria?

Buna ziua. Viitorul meu cumnat are interdictie pe Austria (cred eu ca pe intreg spatiul Schengen, cum se dau de obicei). Eu doresc sa fac nunta in Londra unde locuiesc cu viitorul sot de 5 ani. Dorim sa ne fie alaturi si familia, printre care si cumnatul meu. El spune ca nu poate ajunge din...

Deport din Italia

Bună ziua. Am fost deportat din Italia cu interdicția ulterioară de a intra în zona Schengen. Dacă în urma căsătoriei îmi schimb numele, respectiv și pașaportul biometric, voi putea intra în spațiul Schengen?

Deport si amenda

Buna ziua. Am depasit termenul de sedere in spatiul Schengen cu pasaportul biometric si cand am dorit sa plec mi s-a spus ca nu pot intra in spatiul Schengen. Acum, dupa jumatate de an de cand m-am intors in tara, mi-a venit o amenda de 300 euro. Doresc sa stiu: daca o sa achit aceasta amenda,...

Interdictie in Germania

Am interdicție in Germania pe pașaport biometric. Acum dețin pasaport roman. Pot pleca in Germania cu automobilul cu pasaport roman si permis moldovenesc?

Interdicție de iesire din tara

Buna ziua. Eu am cateva credite, deja am 7 luni neachitate. Pot părăsi tara ca sa pot achita creditul?

Interdicție spațiul Schengen

Buna ziua. Sunt cetățean american și am interdicție de a intra in România pentru 6 luni + interdicție spațiul Schengen (6 luni) deoarece am depășit termenul de ședere cu 86 de zile. Am intrat in România in noiembrie 2018 și ziua in care am ieșit și mi s-a pus interdicția a fost 24 mai 2019....

Deport din Polonia

Buna ziua. Am deport din Polonia pe 6 luni, pentru aflarea pe teritoriul tarii mai mult de 90 de zile. Pot oare pleca prin Romania în Cehia?

Închis Interzdictie

Buna ziua. Am o intrebare: e posibil sa achiti interdictia?

Neachitarea creditului de 1 an

Buna ziua. Soțul meu a luat un credit de 20.000 lei. Nu am avut posibilitatea să-l achitam deja de 1 an. Ce putem face, poate să plece peste hotare pentru a achita creditul?

Vreau să-mi fac pașaport

Judecătoria m-a condamnat penal, Curtea de Apel și Curtea Supremă m-au achitat. Acum vreau să-mi fac pașaport, nu va fi vreo problemă, trebuie să vin cu sentința de achitare sau se șterge automat din baza lor de date? Vă mulțumesc pentru răspuns.