Răspunsuri 842  

Credit nerambursat

Buna ziua. Am un credit pe care nu l-am rambursat. Zilele trecute mi-a venit o scrisoare precum ca judecată a primit cererea referitoare la creditul meu. Pot acum pleca peste hotare? Cat timp mai am la dispozitie ca sa pot părăsi tara? Mersi.

Interdictie pe doi ani

Buna ziua. Ma intorceam din Polonia si la vama ungara mi-au aplicat interdictie pe doi ani, precum si amenda in marime de 150 euro, pe care am achitat-o. Acum vreau sa plec in Spania. Voi avea probleme la traversarea frontierei de stat (la aeroport)?

Credite neachitate

Bună ziua. Am mai multe credite neachitate. Din cauza acestora, a fost aplicat sechestru pe cardul social pe care primeam indemnizația pentru copil. Executorul poate sa ma dea in cautare si sa-mi puna interdictie de a parasi tara?

Interdictie

Buna ziua! Am interdictie de a parasi tara din cauza unui credit neachitat. Vreau sa vin in tara sa il achit, dar executorul judecatoresc imi zice ca la vama nu ma vor lasa sa trec hotarul! Este adevarat?

Credit nerambursat

Bună ziua. În 2020 am luat un credit în mărime de 17.000 lei pe un termen de 6 luni. Am achitat ultima rată în februarie 2021, cât am avut loc de muncă. Vreau să plec peste hotare ca să pot rambursa datoria acumulată. Voi putea ieși din țară?

Interdictie pe spatiul Schengen

Buna ziua. Mi-a fost aplicata interdictie pe spatiul Schengen pe un termen de 5 ani. Termenul mentionat a trecut deja. Cum pot afla daca interdictia mentionata mai este in vigoare?

Кредиты

Здравствуйте. Если есть длительная просрочка по оплате по кредитам в небанковский организациях, будут ли проблемы с выездом за границу?

Interdictie pe toata Europa

Buna ziua. Am depasit termenul de sedere in Cehia cu 5 luni si politia de acolo mi-a aplicat interdictie de intrare in Uniunea Europeana pe un termen de 2 ani. Vreau sa aflu daca au ei dreptul sa puna interdictie pe toata Europa.

Plecare in Europa

Buna ziua. Am interdicţie de intrare in Romania. As dori sa stiu daca in aceasta situatie pot pleca in Spania cu avionul ori nu.

Кредиты

Добрый день. Могу ли я выезжать из страны если у меня есть задолженности по кредитам?