Răspunsuri 1003  

Interdicție de a ieși din țară?

Bună ziua. Aproximativ 5 ani în urmă am luat mai multe credite și nu le-am rambursat. Acum vreau sa plec la muncă peste hotare. Voi putea ieși din țară?

Datorie la banca

Buna ziua. Am datorii la o banca si in prezent muncesc peste hotare. Daca ma intorc in tara, ar putea cumva creditorul sa aplice restrictii ca sa nu pot parasi tara? Va multumesc.

Urgentarea procesului de redobândire a cetățeniei române

Bună ziua. Am nevoie de ajutor pentru urgentarea procesului de redobândire a cetățeniei române. Momentan mă aflu pe teritoriul Germaniei. Termenul de ședere expiră pe 26.04.24. Cu noile shimbari (intrarea României în spațiul Schengen) aș vrea sa cunosc pe ce perioadă mi se va aplica interdicție...

Am stins datoria, dar executorul nu-mi deblocheaza conturile

Buna ziua. Am avut o datorie la rambursarea creditului si an stins-o prin executorul judecatoresc. Acesta insa nu imi deblocheza conturile bancare si nu pot da de el ca sa aflu care este problema. Ma intereseaza, de asemenea, daca in situatia descrisa pot sa-mi perfectez pasaport biometric.

Interdicție în Uniunea Europeană

Bună ziua. Un prieten are interdicție de intrare pe teritoriul Uniunii Europene. Concomitent, i-a fost aplicată o amendă în vama, pe care a achitat-o. În afară de asta, are altă amendă aplicată de autoritățile din Cehia, pe care nu a achitat-o la timp. Respectiv, perioada de 30 de zile s-a...

Interdicție de intrare în România

Bună ziua. Am interdicție de intrare în România, pentru că am depășit cu 40 zile termenul maxim de ședere. Mai este posibil de făcut ceva pentru a ridica interdicția? Dacă fac viză de lungă ședere, e o soluție? Mulțumesc.

Interdicție de a părăsi țara?

Bună ziua. Am o datorie în legătură cu rambursarea creditului la bancă. Creditorul a desfăcut contractul și mi-a fost aplicat sechestru pe card. În această situație, pot părăsi țara?

Executorul judecatoresc

Buna! Sotul meu a luat mai multe credite, atat bancare, cat si nebancare. Am achitat ratele cu regularitate 2 ani de zile, dar la un moment dat sotul a ramas fara serviciu, iar eu nu lucram pentru ca stateam cu copiii acasa. Nu mai reuseam sa achitam integral ratele si plateam cat puteam. Acum...

Interdictie pe 2 ani

Buna ziua. As vrea sa cunosc daca e posibil sa tranform interdictia pentru Germania pe 2 ani in amenda?

Pot intra în Cehia cu pașaportul român?

Salutare! Recent am fost deportat pentru un an din Cehia. Între timp, însă, am redobândit cetățenia română. Pot merge în Cehia cu pașaportul român sau trebuie să aștept până vă expira termenul interdicției de intrare?

Pot sa perfectez pasaport, daca am deschise proceduri de executare silita?

Buna ziua. Am luat mai multe credite si nu le-am rambursat la timp. Dosarele au ajuns la executori. Am ajuns la un acord cu acestia si fac plati lunare pentru stingerea datoriilor. Vreau sa precizez ca momentan ma aflu peste hotare. In mai 2024 imi va expira pasaportul biometric. Voi putea sa...