Răspunsuri 796  

Nou Am cateva credite nerambursate

Buna ziua. Am cateva credite nerambursate. Peste o luna am judecata. Pot pleca din tara, la munca ca sa fac bani si sa achit datoriile?

Interdictie in UE

Buna ziua. Vreau sa aflu daca mai ai interdictie in UE. Cum o pot face?

Interdictie

Buna ziua. Mi-au fost aplicate interdictii: in Franta pentru un an si in Germania pentru doi ani. Vreau sa stiu daca pot pleca la odihna in Bulgaria.

Interdictie in Polonia?

Buna ziua. Cum pot afla daca am interdictie pusa de autoritatile Poloniei?

Pot sa-mi fac pasaport biometric?

Buna. Daca apartamentul mamei, in care am viza de reședință, se afla sub sechestru, am dreptul sa imi fac pasaport biometric?

Interdicție în România

Bună ziua. Soțul meu a depășit termenul de aflare în România și la întoarcerea în Republica Moldova i-au pus interdicție pentru 1 an. Acum el vrea se meargă în Israel. Poate trece în tranzit prin România?

Interdicție pe spațiul Schengen

Buna! Sotul are interdictie de intrare in tot spatiul Schengen. Este posibil de amânat interdictia amintită sau trebuie sa asteptam 3 ani? Deportul i-a fost pus în Germania.

Spatiul Schengen?

Buna ziua. Am dreptul sa intru pe teritoriul Romaniei, ca cetatean al Republicii Moldova, daca am interdictie pe spatiul Schengen? Pot redobandi cetatenia romana daca am cazier juridic?

Interdictie

Buna ziua. Am un credit pe care nu l-am rambursat si am fost data in judecata. Fratele meu a garantat pentru mine si i-a fost pusa interdictia de a parasi tara. Am de achitat in total 14.000 lei. I-am propus executorului sa achit acum 11.000 lei, iar restul - peste o saptamana, dar executorul nu...

Interdictie pe România sau pe toată Europa?

Bună ziua. Soțul meu a depățit termenul maxim de ședere în România și la ieșire din România i-au pus interdicție. Unde putem afla dacă interdicția e doar pe România sau pe întreg teritoriul european?

Interdicții aplicate de executorul judecătoresc

Buna ziua! In 2018 am luat un credit de la o companie nebancara si din pacate nu l-am rambursat. Acum lucrez oficial si vreau sa iau un credit de la banca, dar acolo mi-au spus ca am proces judiciar in legatura cu creditul mentionat si executorul judecătoresc a aplicat interdicții. Prin urmare,...

Voi putea iesi din tara?

Buna ziua. Am mai multe credite pe are nu le-am rambursat. Vreau sa plec peste hotare. Voi putea iesi din tara daca am fost deja data in judecata?