Răspunsuri 328  

Nou Interdictie pentru Polonia

Buna ziua. La frontiera mi-au pus interdictie pentru Polonia. Poate fi scoasa?

Cum pot scoate interdictia?

Mi s-a pus interdictie, pentru neachitarea pensiei alimentare, dar trebuie sa plec peste hotare - e unica sursa de venit! Cum se poate de scos iterdictia? Acasa n-am suma pe care au pus-o ei!

Interdicție din Germania!

Bună ziua. Pe data de 27.11.2018 am pornit spre România, dar la vama am fost scos din autobuz pe motiv ca a apărut o noua lege din august ca România și Bulgaria sa raspunda la fel ca spațiul Schengen. Mama e româncă, sora e româncă, eu am cetățenie moldovenească. Am absolvit școala (clasele...

Interdictie in Federatia Rusa

Buna ziua. Am o problema si nu stiu unde sa apelez. Va rog frumos, daca cunoasteti sa imi dati un raspuns, voi fi foarte recunoscatoare. Tata meu are interdictie pe teritoriul Federatiei Ruse si vrem sa aflam motivul interdictiei si pe cati ani e pusa?

Interdictie de a iesi din tara

Buna ziua. Unde sau cum pot afla daca executorul judecatoresc mi-a pus interdictie de a parasi Republica Moldova? Mersi.

Interdicție Polonia

Buna! Ajutați-mă, vă rog! Mi s-a aplicat interdicție în Polonia acum 4 luni în urmă. Acum am vrut să plec in România și nu mi s-a permis intrarea din motiv că am interdicție în toate statele UE. Cum e posibil ? Cum se poate rezolva situația asta? Mai pot intra în altă țară UE cu avionul?