Răspunsuri 487  

Mașini cu nr. românești

Buna ziua. Am și eu o întrebare în legătură cu mașinile înmatriculate în România. Este adevărat că s-a anulat legea cu privire la numărul de zile în afara țării respective?

Masina cu numere straine in scop de serviciu

Buna ziua. Sunt cetatean al RM si RO, circul in fiecare saptamana in Moldova cu masina firmei (numere romanesti). Mentionez ca trec frontiera in Moldova vineri seara, dupa ora 18 si ies din tara luni dimineata la orele 6-7, weekend-ul mi-l petrec acasa cu familia. La vama mi se zice ca am...

Automobil cu numere germane introdus cu permis moldovenesc

Buna ziua. Acum jumătate de an, am introdus un automobil înmatriculat în Germania cu permis moldovenesc. Acum îmi perfectez permis românesc. Voi putea circula in continuare cu acest automobil pe teritoriul țării cu permis românesc? Mersi anticipat.

Am introdus în Moldova o mașină cu numere de Lituania

Buna ziua. Am introdus in Moldova o mașina cu numere de Lituania pentru cineva. Acea persoana a zis ca o scoate in timp de o luna, dar nu a facut-o. Știu unde sta și știu ca circula cu acea mașină. Dacă merg la el și nu este de acord sa o scoatem, pot chema poliția sa o ridice și sa o ducă la...

Am o masina cu numere straine

Buna ziua. Am o masina cu numere straine, pe care am cumparat-o 2 ani in urma. Recent politia de frontiera mi-a arestat masina, a retinut pasaportul tehnic si mi-a aplicat amenda 1.500 de lei. Persoana care a introdus masina in tara nu poate fi gasita. Acesteia i-a fost aplicata amenda 4.500 de...

Automobil cu numere straine dus la parcarea politiei

Buna ziua. Momentan ma aflu peste hotare. Am lasat in Republica Moldova un automobil cu numere straine. Persoana care se afla la volanul automobilului a fost oprita de politie. Soferului i-a fost ridicat permisul, iar automobilul a fost evacuat la parcarea politiei. Cum pot recupera automobilul?

Automobil cu numere straine

Buna ziua. Acum un an am introdus in Moldova masina mea cu numere franceze. Acum vreau sa revin in Franta, dar am doar asigurare moldoveneasca. Ca sa trec frontiera de stat, de ce asigurare am nevoie?

Masina cu numere straine

Salut! Acum 3 ani am introdus o masina cu numere straine pe teritoriul Republicii Moldova. La moment nu am nicio procura, dar aceasta figureaza in baza de date pe numele meu. Cum o pot scoate din tara?

Masina cu numere britanice introdusa in Moldova pe permis MD

Buna ziua. Masina cu numere britanice a fost introdusa de mine in Moldova pe 21 mai 2020 cu permis moldovenesc. Am achitat vinieta pe jumatate de an, dupa care nu am mai circulat cu masina respectiva, care pana in present se afla in Moldova. Ce consecinte va avea acest fapt, ce amenda risc?