Răspunsuri 1332  

Nou Sechestru pe cardul de indemnizatii

Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, ce sa fac ca sa scot sechestrul aplicat de pe cardul copilului pe care ii vine indemnizatia?

Datorii la mai multe companii

Buna ziua. Am mai multe credite neachitate. Dosarele au fost judecate si au ajuns la executori. Acum trebuie sa achit aceste datorii, dar nu fac fata acestor sume. Se poate de unit cumva aceste datorii la in singur executor ca sa achit o suma oarecare?

Pensia alimentara

Buna! L-am dat pe tatal copilului meu in judecata pentru incasarea pensiei alimentare pentru copil. Judecata a avut loc 3 luni in urma si a hotarat ca tatal copilului sa achite o mie de lei lunar. Cand si cum voi putea primi aceasta pensie alimentara pentru copil?

Achitarea datoriilor

Bună ziua! Am două dosare în judecată în legătură cu niște datorii la credite. Ultima rată lunară am achitat-o în noiembrie anul trecut. Cum aș putea să incep a achita câte 500 lei lunar pentru a rambursa datoriile? Le-am propus creditorulor să refinanțez datoriile, dar nu sunt de acord, vor...

Executor judecătoresc

Bună ziua. Cum pot afla cine este executorul judecătoresc care se ocupă de cazul meu?

Rețineri din salariu în vederea rambursării datoriilor

Bună ziua! În prezent, din salariu mi se rețin 20% la cererea unui executor. Recent alt executor a transmis la locul meu de munca o solicitare pentru reținerea unei părți din salariu. Spuneți-mi, vă rog, care este limita procentuală de rețineri din salariu pentru rambursarea datoriilor? Am un...

Sechestru pe cardul de salariu

Buna ziua. A fost aplicat sechestru pe conturile mele bancare şi pe cardul pe care primesc salariul. Cum pot să scot sechestrul de pe cardul mentionat si sa achit lunar 20% din salariu.

Termenul maxim al procedurii de executare silită

Buna ziua. Care este termenul maxim de efectuare de catre executorul judecatoresc a procedurii de executare privind incasarea unei sume de bani in benificiul creditorului?Pana in prezent documentul excutoriu nu a fost executat si au tercut deja mai mult de 5 ani. Va rog frumos sa oferiti si un...

Executor judecatoresc

Buna ziua. Am o luna de cand sun executorul judecatoresc sa faca incaso, pentru ca sunt bani in cont, dar el imi raspunde ca o va face cand crede de cuviinta. Exista vreun termen limita pentru ca executorul sa retraga banii din cont si sa-l deblocheze ca sa putem lucra mai departe?

Арестовали незаконно недвижимость престарелых пенсионеров

Добрый день. В 2014 году была незаконно арестована квартира моих родителей. Родителей об этом не оповестили и только в этом году мой отец случайно узнает что на его квартиру наложен арест. Родители стали очень переживать, здоровье их ухудшается на основе переживаний и незнания куда обратиться...

Blocarea cardului social

Buna ziua. Executorul a blocat cardul de indemnizatii al copilului. Voi putea primi transferuri de bani la banca? Sau se suspenda orice venit? Multumesc mult.