Răspunsuri 415  

Divort din cauza infidelitatii si violentei in familie!

A fost depusa cererea pentru divort cu impartirea bunurilor imobiliare. Sunt inregistrate la politie cazuri de violenta, cu vatamarea sanatatii. Sotul a fost prins in flagrant de infidelitate. Cum se impart bunurile materiale? Ce previlegii materiale poate avea persoana care a avut de suferit de...

Ce hotarire poate lua judecata in asemenea situație?

Bună ziua. Suntem căsătoriți și locuim intr-un apartament cumparat in credit. Am un copil dintr-o casatorie anterioara, iar cu sotul actual mai am un copil și acum sunt însărcinată. Vrem să divortam. Ce hotarare poate lua judecata in asemenea situație?

Impartirea imobilului dupa divort

Am divortat de 3 ani si vreau sa ma adresez in judecata ca sa impartim casa cumparata in timpul casatoriei. Care sunt sansele de castig? Daca din acea casatorie avem un copil, imobilul se imparte la 2 sau la 3?

Partajarea averii dupa divort

Buna ziua. In timpul casatoriei am cumparat un automobil. Dupa divort se imparte in jumatate? Banii care au fost stransi in timpul casatoriei se impart la doi? Daca a fost procurat un apartament înainte de casatorie, dar vandut in timp ce eram casatoriti, ce se face in acest caz? Multumesc.

Închis Cum se poate realiza partajarea apartamentului

Suntem casatoriti de 2 ani si avem un copil de 8 luni. Am cumparat un apartament acum un an si l-am scris pe ambii. Viza de resedinta in apartament are doar sotia. Daca ajungem la divort in timpul apropiat, putem vinde apartamentul si sa impartim banii, chiar daca sotia nu ar fi de acord? Cum...

Impartirea casei dupa divort

Buna ziua. Sunt divortat de 2 ani si avem 3 copii minori. Vrem sa impartim casa si as dori sa stiu daca copiii participa la partajare. Copiii stau cu mama si eu le dau pensie alimentara.

Divort cu impartirea averii

Buna ziua. Suntem casatoriti de 24 de ani. Pana acum, stam in casa parintilor care e scrisa dupa mama mea, care mai este in viata. Am doi copii din care unul este minor. In caz de divort, cum se va imparti casa si averea? Va multumesc anticipat.

Какие документы нужны чтобы наложить обременение на дом (совместное имущество)

В суде зарегистрировано исковое заявление о разделе дома, построенного в первом браке, но зарегистрированом на одного из супругов. Затем был второй брак, он уже тоже в процессе распада. Хотелось бы знать обязательный перечень документов и ссылку на закон.

Închis Cum se imparte averea in caz de divort?

Avem un apartament inregistrat pe ambii soti, ambii cu viza de resedinta in acel apartament si un copil minor. Cum se va imparti averea in caz de divort?

Partajarea averii

Buna ziua! Părinții mei au divorțat acum 20 de ani, dar in timpul căsniciei au procurat un imobil. E posibil după atâta timp ca unul din părinți sa se adreseze cu o cerere de Partajare a imobilului? Eu, fiind copilul lor, pot sa reprezint legal pe unul din parinti (acesta fiind peste hotare)?...

Impartirea bunurilor dupa divort

Am divortat 4 luni in urma, fara pretentii, inclusiv ce tine de bunuri. In timpul casatoriei am procurat un automobil in leasing. Achit pana in prezent, mai am 1 an. Ieri am primit scrisoare de la avocatul fostei sotii, ca aceasta vrea sa impart masina. Este inca in gaj. Are ceva drepturi asupra...

Eventuala partajare a averii

Buna ziua. In curand ma voi casatori si as dori sa cumpar un teren dupa casatorie, iar apartamentul in care stau sa-l scriu pe numele meu. In caz de divort, ce parte ii revine sotiei?